LoopCover Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 67 Çözümler 1 26 Şubat 2023 #1 Yakın zamanda bu ikisinden birisini alacağım sizce hangisi daha iyi acaba?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.628 Makaleler 8 Çözümler 153 26 Şubat 2023 #2 Oculus Quest 2 daha iyi. HTC Vive eski bir cihaz.
KS KS LoopCover Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 67 Çözümler 1 26 Şubat 2023 #3 erme dedi: Oculus Quest 2 daha iyi. HTC Vive eski bir cihaz. Genişletmek için tıkla... Peki acaba aralarındaki görüntü farkı nasıl, hem performans olarak hem de görüntü ve derinlik bakımından Oculus Quest 2 öne geçiyor mu?
erme dedi: Oculus Quest 2 daha iyi. HTC Vive eski bir cihaz. Genişletmek için tıkla... Peki acaba aralarındaki görüntü farkı nasıl, hem performans olarak hem de görüntü ve derinlik bakımından Oculus Quest 2 öne geçiyor mu?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.628 Makaleler 8 Çözümler 153 26 Şubat 2023 #4 LoopCover dedi: Peki acaba aralarındaki görüntü farkı nasıl, hem performans olarak hem de görüntü ve derinlik bakımından Oculus Quest 2 öne geçiyor mu? Genişletmek için tıkla... Tüm karşılaştırmalar HTC Vive Pro 2 ve Quest 2 arasında. Vive Quest 2'ye rakip olamaz. Quest 2 de çözünürlük daha yüksek. Geri kalan noktalarda pek bilgim yok ama basit bir araştırma ile öğrenilebilir.
LoopCover dedi: Peki acaba aralarındaki görüntü farkı nasıl, hem performans olarak hem de görüntü ve derinlik bakımından Oculus Quest 2 öne geçiyor mu? Genişletmek için tıkla... Tüm karşılaştırmalar HTC Vive Pro 2 ve Quest 2 arasında. Vive Quest 2'ye rakip olamaz. Quest 2 de çözünürlük daha yüksek. Geri kalan noktalarda pek bilgim yok ama basit bir araştırma ile öğrenilebilir.
KS KS LoopCover Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 67 Çözümler 1 26 Şubat 2023 #5 erme dedi: Tüm karşılaştırmalar HTC Vive Pro 2 ve Quest 2 arasında. Vive Quest 2'ye rakip olamaz. Quest 2 de çözünürlük daha yüksek. Geri kalan noktalarda pek bilgim yok ama basit bir araştırma ile öğrenilebilir. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler, siz bir sanal gerçeklik gözlüğü satın alsanız hangisi alırdınız peki
erme dedi: Tüm karşılaştırmalar HTC Vive Pro 2 ve Quest 2 arasında. Vive Quest 2'ye rakip olamaz. Quest 2 de çözünürlük daha yüksek. Geri kalan noktalarda pek bilgim yok ama basit bir araştırma ile öğrenilebilir. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler, siz bir sanal gerçeklik gözlüğü satın alsanız hangisi alırdınız peki
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.628 Makaleler 8 Çözümler 153 26 Şubat 2023 #6 LoopCover dedi: Anladım teşekkürler, siz bir sanal gerçeklik gözlüğü satın alsanız hangisi alırdınız peki Genişletmek için tıkla... Oculus Quest 2, mümkünse 256 GB olanı alırdım.
LoopCover dedi: Anladım teşekkürler, siz bir sanal gerçeklik gözlüğü satın alsanız hangisi alırdınız peki Genişletmek için tıkla... Oculus Quest 2, mümkünse 256 GB olanı alırdım.
KS KS LoopCover Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 67 Çözümler 1 26 Şubat 2023 #7 erme dedi: Oculus Quest 2, mümkünse 256 GB olanı alırdım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim
erme dedi: Oculus Quest 2, mümkünse 256 GB olanı alırdım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim