P Purgatory Kilopat Katılım 13 Ağustos 2017 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #11 Ben de beklemeyi düşünüyordum, sonra 7 ay bekleyemedim açıkçası. Aldığın elinde çöp olmayacak nasıl olsa.
Ben de beklemeyi düşünüyordum, sonra 7 ay bekleyemedim açıkçası. Aldığın elinde çöp olmayacak nasıl olsa.
Can Salmac Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #12 Purgatory dedi: Ben de beklemeyi düşünüyordum, sonra 7 ay bekleyemedim açıkçası. Aldığın elinde çöp olmayacak nasıl olsa. Genişletmek için tıkla... ben çöp olmaz diye düşünüyordum ama yenisi çıktığı zaman şu anki ile aynı fiyat olacakmış dolar olarak ki 3. çeyrek şunun şurasında 3 ila 6 ay var bekleyim dedim
Purgatory dedi: Ben de beklemeyi düşünüyordum, sonra 7 ay bekleyemedim açıkçası. Aldığın elinde çöp olmayacak nasıl olsa. Genişletmek için tıkla... ben çöp olmaz diye düşünüyordum ama yenisi çıktığı zaman şu anki ile aynı fiyat olacakmış dolar olarak ki 3. çeyrek şunun şurasında 3 ila 6 ay var bekleyim dedim