Oculus Rift s hala alınır mı?

VenCartes

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel ARC A750
İ5 13400F
3200mhz 8x2 CL16 GoodRam
MSI H610m-e pro
Steam oyunları için almayı düşünüyorum. ETS 2, F1 24, Assetto Corsa için falan. Gözlük çıkalı neredeyse 7 yıl olmuş donanım olarak dediğim oyunlarda sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ama yine de bilene sormak gerek.

PC özelliklerim: Intel i5 13400F.
Intel Arc a750.
16 GB DDR4 RAM.

Biraz geç oldu kusura bakma, Ben kullanıyorum son derece kaliteli bir başlık. Quest 2 den görüntü kalitesi bir tık aşağıda ama güçlü bir ekran kartına bağlanmış quest 3 le arasında baya bir fark var. Eski ekran kartlarıyla çok iyi performans veriyor, intel önceleri sanal gerçeklikte vasat performans veriyordu, şu anda ki performansını bilmiyorum. Amd ve nvidea bu konuda gayet iyiler. Biraz araştırınca çalışıyormuş ama diğer iki firma bu konuda daha iyi diyorlar.

Aşağıdan daha uzun bir yazımı okuyabilirsin

Biraz geç oldu kusura bakma, ben kullanıyorum son derece kaliteli bir başlık. Quest 2'den görüntü kalitesi bir tık aşağıda ama güçlü bir ekran kartına bağlanmış Quest 3 le arasında bayağı bir fark var. Eski ekran kartlarıyla çok iyi performans veriyor, Intel önceleri sanal gerçeklikte vasat performans veriyordu, şu anda ki performansını bilmiyorum. AMD ve NVIDIA bu konuda gayet iyiler. Biraz araştırınca çalışıyormuş ama diğer iki firma bu konuda daha iyi diyorlar.

Aşağıdan daha uzun bir yazımı okuyabilirsin.

2060 ile iyi performans alınır yazmışsınız hocam. Eğer Intel'in sürücüleri sıkıntı çıkartmazsa A750 ile sorunsuz kullanılır diye düşündüm.

a750, 2070 gücünde ama güç her şey değil optimizasyonda çok önemli 7900 xtx geçen jenerasyonun en iyi üst sınıf SG kartıydı 24 gb bellekle dcs microsoft flight similotor'ı öttürüyordu ama ilk çıktığında SG performansı 6900 den kötüydü. Amd nin 7000 serisini sanal gerçeklik konusunda adam gibi optimizasyon yapması 6 ayla 1 yıl arası sürdü. İntel bu kadar kaynak ayırdı mı Bilmiyorum. 770 performansına ilk çıktığında ki performansını okumak istiyorsan alta Sg hakkında en bilimsel yazıları yazan sitenin uzantısını bırakıyorum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

a770 sanal gerçeklik incelemesi

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı