P Poseidon_ROG Ziyaretçi 11 Haziran 2014 #1 OCZ OCZ-ZS650W-EU güç kaynağı - inventus Bu PSU"yu almak istiyorum. Nasıl bir psu dur ? Kaliteli midir?
OCZ OCZ-ZS650W-EU güç kaynağı - inventus Bu PSU"yu almak istiyorum. Nasıl bir psu dur ? Kaliteli midir?
phlegethos Hectopat Katılım 23 Mart 2014 Mesajlar 307 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2014 #2 Ben buna benzer bir konu açmıştım . Kaliteli ama batmış bir firma .
P Poseidon_ROG Ziyaretçi 11 Haziran 2014 #3 phlegethos dedi: Ben buna benzer bir konu açmıştım . Kaliteli ama batmış bir firma . Genişletmek için tıkla... Batmış derken?
phlegethos dedi: Ben buna benzer bir konu açmıştım . Kaliteli ama batmış bir firma . Genişletmek için tıkla... Batmış derken?
phlegethos Hectopat Katılım 23 Mart 2014 Mesajlar 307 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2014 #4 Yani garantisi yok . @Recep Baltaş böyle söylemişti bu yüzden ucuza satıyor .
P Poseidon_ROG Ziyaretçi 11 Haziran 2014 #5 phlegethos dedi: Yani garantisi yok . @Recep Baltaş böyle söylemişti bu yüzden ucuza satıyor . Genişletmek için tıkla... Türkiyede garantisi mi yok? Ürün olarak nasıldır? Yani kalitesi falan. Ben Azerbaycandayım. Alacağım bu PSU ya mağaza 3 ay garanti veriyor. Sen o konunun linkini ata bilir misin?
phlegethos dedi: Yani garantisi yok . @Recep Baltaş böyle söylemişti bu yüzden ucuza satıyor . Genişletmek için tıkla... Türkiyede garantisi mi yok? Ürün olarak nasıldır? Yani kalitesi falan. Ben Azerbaycandayım. Alacağım bu PSU ya mağaza 3 ay garanti veriyor. Sen o konunun linkini ata bilir misin?
phlegethos Hectopat Katılım 23 Mart 2014 Mesajlar 307 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2014 #6 OCZ marka güvenilir mi ? | Technopat Sosyal İflas ettiği için garantiye götürdüğün zaman sorun çıkabilir.
OCZ marka güvenilir mi ? | Technopat Sosyal İflas ettiği için garantiye götürdüğün zaman sorun çıkabilir.
phlegethos Hectopat Katılım 23 Mart 2014 Mesajlar 307 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2014 #8 Sistemini yaz ben sana önereyim .
P Poseidon_ROG Ziyaretçi 11 Haziran 2014 #9 i3 540/MSİ R9 270/2x4 gb Crucial 1333mhz ram/tx3 evo/500gb hdd olacak.