O Oğuzhan Altay Ziyaretçi 6 Ocak 2015 #1 Merhaba arkadaşlar PSU almayı düşünüyorum, 2 PSU arasında kaldım. Sizce hangi PSU daha kalitelidir? SMARTPOWER 80PLUS BRONZE 550W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar OCZ OCZ-ZS650W-EU güç kaynağı - inventus NOT: Fan konusunda çok ciddiyim ses yüzünden Corsair Builder VS 550'den vazgeçtim.
Merhaba arkadaşlar PSU almayı düşünüyorum, 2 PSU arasında kaldım. Sizce hangi PSU daha kalitelidir? SMARTPOWER 80PLUS BRONZE 550W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar OCZ OCZ-ZS650W-EU güç kaynağı - inventus NOT: Fan konusunda çok ciddiyim ses yüzünden Corsair Builder VS 550'den vazgeçtim.
Furkan Karakollu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2013 Mesajlar 1.310 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ocak 2015 #2 Sistem özellikleriniz nedir ?
Erdi Vatansever Hectopat Katılım 6 Temmuz 2014 Mesajlar 359 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2015 #3 Thermaltake çok iyi bir markadır. Diğeri marka hakkında bir bilgim yok. Fakat ürün gayet iyiye benziyor açıkçası.
Thermaltake çok iyi bir markadır. Diğeri marka hakkında bir bilgim yok. Fakat ürün gayet iyiye benziyor açıkçası.