arthurmorgannn Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 310 Yer Antalya7Manavgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #1 TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD (Okuma 1700MB / Yazma 1600MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu M.2 SSD'yi kullanıyorum. Görev yöneticisinden başlangıçta açılan şeyleri kapatmama rağmen sistemim 27 saniyede açılıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2020
TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD (Okuma 1700MB / Yazma 1600MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu M.2 SSD'yi kullanıyorum. Görev yöneticisinden başlangıçta açılan şeyleri kapatmama rağmen sistemim 27 saniyede açılıyor.
Thandles Hectopat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 306 Çözümler 7 29 Aralık 2020 #2 arthurmorgannn dedi: TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD (Okuma 1700MB / Yazma 1600MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu M.2 SSD'yi kullanıyorum. Görev yöneticisinden başlangıçta açılan şeyleri kapatmama rağmen sistemim 27 saniyede açılıyor. Genişletmek için tıkla... Hızlı başlat seçeneği aktif mi?
arthurmorgannn dedi: TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD (Okuma 1700MB / Yazma 1600MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu M.2 SSD'yi kullanıyorum. Görev yöneticisinden başlangıçta açılan şeyleri kapatmama rağmen sistemim 27 saniyede açılıyor. Genişletmek için tıkla... Hızlı başlat seçeneği aktif mi?
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 29 Aralık 2020 #3 Kronik soruncular gelmeden... Firmware guncel mi? CrystalDiskMark ile test, HD Sentiel ve CrystalDiskInfo uzerinden ekran goruntusu atar misiniz?
Kronik soruncular gelmeden... Firmware guncel mi? CrystalDiskMark ile test, HD Sentiel ve CrystalDiskInfo uzerinden ekran goruntusu atar misiniz?
arthurmorgannn Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 310 Yer Antalya7Manavgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #4 Thandles dedi: Hızlı başlat seçeneği aktif mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl aktif edebilirim.
Thandles Hectopat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 306 Çözümler 7 30 Aralık 2020 #5 arthurmorgannn dedi: Nasıl aktif edebilirim. Genişletmek için tıkla... Denetim masası / donanım ve ses / güç seçenekleri solda güç düğemelerinin yapacaklarını seçine bas hızlı başlatmayı aç tiki işaretlimi kontrol et.
arthurmorgannn dedi: Nasıl aktif edebilirim. Genişletmek için tıkla... Denetim masası / donanım ve ses / güç seçenekleri solda güç düğemelerinin yapacaklarını seçine bas hızlı başlatmayı aç tiki işaretlimi kontrol et.
arthurmorgannn Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 310 Yer Antalya7Manavgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #6 Thandles dedi: Denetim masası / donanım ve ses / güç seçenekleri solda güç düğemelerinin yapacaklarını seçine bas hızlı başlatmayı aç tiki işaretlimi kontrol et. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sayende bilgisayar 20 saniyede açılıyor fakat BIOS ekranı süresi 13 saniye falan oluyor bu çok fazla değil mi?
Thandles dedi: Denetim masası / donanım ve ses / güç seçenekleri solda güç düğemelerinin yapacaklarını seçine bas hızlı başlatmayı aç tiki işaretlimi kontrol et. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sayende bilgisayar 20 saniyede açılıyor fakat BIOS ekranı süresi 13 saniye falan oluyor bu çok fazla değil mi?
Thandles Hectopat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 306 Çözümler 7 17 Ocak 2021 #7 arthurmorgannn dedi: Teşekkür ederim sayende bilgisayar 20 saniyede açılıyor fakat BIOS ekranı süresi 13 saniye falan oluyor bu çok fazla değil mi? Genişletmek için tıkla... SSD ne kadar dolu? Doluluğuna göre süre artabilir.
arthurmorgannn dedi: Teşekkür ederim sayende bilgisayar 20 saniyede açılıyor fakat BIOS ekranı süresi 13 saniye falan oluyor bu çok fazla değil mi? Genişletmek için tıkla... SSD ne kadar dolu? Doluluğuna göre süre artabilir.