OCZ Trion 100 120 GB SSD Windows geç açılıyor

MutantKral

Megapat
Daha fazla  
Öncelikle bilgisayarı çok düzenli ve sahte yazılımdan uzak durarak kullanırım. İnternetim kötü olduğu için birkaç sahte oyun var bu tarz sıkıntılar olunca moralim çok bozuluyor, biraz kusursuz olmasını istiyorum çünkü uzatmayayım. OCZ TRION 100 120 GB Modeli SSD var sistemimde. Ve bilgisayarı açıyorum, normalde bilgisayar ile beraber monitör olarak kullandığım Vestel televizyonu da açarım televizyon 3-4 saniyede açılır ve açıldığında kilit ekranı karşımda olur. PIN'i girer ve direkt işlem yapabilirim lakin bu arada olan o şeyde açınca siyah ekran sadece mouse var ve 30 SN sonra Windows tema rengim geliyor ondan sonra kilit ekranı resmi tıklıyorum ve PIN yazma kısmı gelmiyor. Burada yaklaşık 3-4 dakika bekliyorum sonra PIN'i yazma yeri geliyor. Yazıyorum zar zor, açıldıktan sonrada kendine gelmesi 2-3 dakika sürüyor. Sorunun nedeninden eminseniz yardımcı olun. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı