C ckaracar Ziyaretçi 9 Haziran 2013 #1 Windows 7 İşletim sistemimin SSD olmasına rağmen geç açılıyor kanısındayım. Sizce Windows SSD olmasına rağmen geç mi açılıyor. Sistem: CPU:İntel Core İ7 3820 3.6 Ghz Lga 2011 Motherboard:MSI X79A-GD65 (8D) Graphics Card: Asus HD 7970 DirectCU II TOP 3GB 384bit DDR5 Memory: 16 Gb GSkill 1600 Mhz SSD:OCZ Vector 256 Gb HDD:WD Black 1 Tb Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Windows 7 İşletim sistemimin SSD olmasına rağmen geç açılıyor kanısındayım. Sizce Windows SSD olmasına rağmen geç mi açılıyor. Sistem: CPU:İntel Core İ7 3820 3.6 Ghz Lga 2011 Motherboard:MSI X79A-GD65 (8D) Graphics Card: Asus HD 7970 DirectCU II TOP 3GB 384bit DDR5 Memory: 16 Gb GSkill 1600 Mhz SSD:OCZ Vector 256 Gb HDD:WD Black 1 Tb Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
genova88 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2013 Mesajlar 305 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2013 #2 Windows7 olduğundan böyle Windows8 kurarsan daha hızlı açılacaktır.
A Anıl Sezer Ziyaretçi 9 Haziran 2013 #3 Bilgisayar açılırken otomatik açılan programların bazılarını kapatmayı deneyin. 3-5 sn. fark edecektir.
Bilgisayar açılırken otomatik açılan programların bazılarını kapatmayı deneyin. 3-5 sn. fark edecektir.
C ckaracar Ziyaretçi 9 Haziran 2013 #4 Anıl Sezer dedi: Bilgisayar açılırken otomatik açılan programların bazılarını kapatmayı deneyin. 3-5 sn. fark edecektir. Genişletmek için tıkla... Msconfig mi diyorsunuz?
Anıl Sezer dedi: Bilgisayar açılırken otomatik açılan programların bazılarını kapatmayı deneyin. 3-5 sn. fark edecektir. Genişletmek için tıkla... Msconfig mi diyorsunuz?
genova88 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2013 Mesajlar 305 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2013 #6 Bu MSconfigle alakalı değil bu sistemde ne kadar etkileyebilir MSconfig bence siz sıfırdan 8 kurulumu yapın.
Bu MSconfigle alakalı değil bu sistemde ne kadar etkileyebilir MSconfig bence siz sıfırdan 8 kurulumu yapın.
C ckaracar Ziyaretçi 9 Haziran 2013 #7 genova88 dedi: Bu MSconfigle alakalı değil bu sistemde ne kadar etkileyebilir MSconfig bence siz sıfırdan 8 kurulumu yapın. Genişletmek için tıkla... Öyle diyorsunda kardeş bendeki Windows 7 Orjinal.
genova88 dedi: Bu MSconfigle alakalı değil bu sistemde ne kadar etkileyebilir MSconfig bence siz sıfırdan 8 kurulumu yapın. Genişletmek için tıkla... Öyle diyorsunda kardeş bendeki Windows 7 Orjinal.
genova88 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2013 Mesajlar 305 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2013 #8 Ben sendeki 7 sahte demedim kardeşim SSD bozuk olacak hali varsa öle de.Bana göre işletim sistemiyle kaynaklı diğer özelliklerin gayet iyi çünkü.
Ben sendeki 7 sahte demedim kardeşim SSD bozuk olacak hali varsa öle de.Bana göre işletim sistemiyle kaynaklı diğer özelliklerin gayet iyi çünkü.
A Anıl Sezer Ziyaretçi 9 Haziran 2013 #9 Bende de Windows 7 orijinal vardı. Ancak Windows 8 yükledikten sonra bilgisayarımı tam anlamıyla kullanmaya başladım. - - - Güncellendi - - - genova88 dedi: Ben sendeki 7 sahte demedim kardeşim SSD bozuk olacak hali varsa öle de.Bana göre işletim sistemiyle kaynaklı diğer özelliklerin gayet iyi çünkü. Genişletmek için tıkla... Orijinal ya galiba sahte kurmak istemiyor.
Bende de Windows 7 orijinal vardı. Ancak Windows 8 yükledikten sonra bilgisayarımı tam anlamıyla kullanmaya başladım. - - - Güncellendi - - - genova88 dedi: Ben sendeki 7 sahte demedim kardeşim SSD bozuk olacak hali varsa öle de.Bana göre işletim sistemiyle kaynaklı diğer özelliklerin gayet iyi çünkü. Genişletmek için tıkla... Orijinal ya galiba sahte kurmak istemiyor.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.463 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 9 Haziran 2013 #10 AHCI mod açık mı, SSD sistemde yapılacak şeyleri yaptın mı?. Sata3 portuna takdığına eminsin değil mi?. http://release.crystaldew.info/redirect.php?product=CrystalDiskMarkShizuku-en Bunu indir ve test yaptır sonuç resmini paylaş.
AHCI mod açık mı, SSD sistemde yapılacak şeyleri yaptın mı?. Sata3 portuna takdığına eminsin değil mi?. http://release.crystaldew.info/redirect.php?product=CrystalDiskMarkShizuku-en Bunu indir ve test yaptır sonuç resmini paylaş.