Oda arka planı önerisi

Smoqed

Decapat
Katılım
21 Ocak 2020
Mesajlar
155
Çözümler
1
Merhaba, 1 geceye mahsus bir yayın yapacağız. Bomba bir yayın olacağını tahmin ediyorum.
Arka planım boş. Sizce ne gibi bir şeyler yapayım?
Çok fazla bütçem yok, çekiliş vs. yapacağız.
 
Arkanızda duvar var ise duvar kağıtları ile duvarı kaplayabilirsiniz, LED alıp, arkaya bir iki tane kitablık alıp, LED'ler ile kitablığı süsleyebilirsiniz, kullanmadığınız güzel görünümlü eşyaları veya kulaklık, mouse, ekran kartı vb. gibi bir çok şeyi kitablığa koyabilirsiniz, veya arkaya duvar kağıdı veya posterler asıp, LED'ler ile süsleyebilirsiniz.
 
Arkanızda duvar var ise duvar kağıtları ile duvarı kaplayabilirsiniz, LED alıp, arkaya bir iki tane kitablık alıp, LED'ler ile kitablığı süsleyebilirsiniz, kullanmadığınız güzel görünümlü eşyaları veya kulaklık, mouse, ekran kartı vb. gibi birçok şeyi kitablığa koyabilirsiniz, veya arkaya duvar kağıdı veya posterler asıp, LED'ler ile süsleyebilirsiniz.

Raf olarak öneriniz var mıdır?
Yılbaşı dekorları koyabilirsiniz. Çekiliş ürünleriyle de desteklersiniz.
Çekiliş ürünlerimiz oyun olacağından dijital :)
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı