Oda dekorasyonu önerisi

Enes Ç.06GB

Picopat
Daha fazla  
Öncelikle hocam konuyu açma sebebim odam hapishane hücresi gibi olması ve çok sıkıcı olması. Oda için dekorlar almayı düşünüyorum. Masaüstü, duvar, ışıklandırma her türlü dekor tavsiyesi olabilir. Ayrıca linkini de atarsanız çok sevinirim.

Bir fotoğraf atabilir misin? Belki sana göre hapishane hücresi gibi olan yer, başkasına göre güzel bir yerdir.

Mauspedi değiş, onun yerine uzun siyah bir ped al. Çekmecenin üstündeki ismini unuttuğum halı benzerim şeyi kaldır. Çocuksu bir oda, kurtulmak istersen arabaları ve figürleri at. Yerine
Deodorant veya heykelimsi şeyler koyabilirsin. Panodaki polis a4'ünü at kötü gözüküyor. Behzat Ç'yi de at. Onun yerine sevdiğiniz bir oyunun yada karakterin posterlerini asabilirsin. Duvarına LED alıp ışıklandırabilirsin. Duvar halısı alıp duvarına asabilirsin. Kitaplık haline getirebilirsin raflardaki yerleri. Daha aklıma gelmiyor.

Ben dekor tavsiyesi derken "ürün" anlamında diyorum. Odaya yorum istemedim.

Ben dekor tavsiyesi derken "ürün" anlamında diyorum. Odaya yorum istemedim.

Okuduğunu anlamıyor musun? Odayı yorumlamıyorum. Kötü gözüken şeyleri değiştiriyorum. Tavsiye verende sıkıntı herhalde o zaman başkası tarafından tavsiye alın iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…