T THEVoyd Hectopat Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 57 20 Ekim 2021 #1 Merhabalar, haftaya başka bir eve taşınmayı planlıyorum, odamın ölçüsünü aldım ve mobilya almadan önce bilgisayar aracılığı ile odamı dizayn etmek istiyorum. Bunun için önerebileceğiniz program var mıdır acaba?
Merhabalar, haftaya başka bir eve taşınmayı planlıyorum, odamın ölçüsünü aldım ve mobilya almadan önce bilgisayar aracılığı ile odamı dizayn etmek istiyorum. Bunun için önerebileceğiniz program var mıdır acaba?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 20 Ekim 2021 #2 Modelleme programları ile yapabilirsin. AutoCAD veya Blender gibi yazılımlar ile. Blender - The Free and Open Source 3D Creation Software — blender.org The Freedom to Create www.blender.org
Modelleme programları ile yapabilirsin. AutoCAD veya Blender gibi yazılımlar ile. Blender - The Free and Open Source 3D Creation Software — blender.org The Freedom to Create www.blender.org
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 20 Ekim 2021 #3 Planner5D uygulamasına/sitesine bakabilirsiniz.
Kivörti Picopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2021 #4 300319 dedi: Modelleme programları ile yapabilirsin. AutoCAD veya Blender gibi yazılımlar ile. Blender - The Free and Open Source 3D Creation Software — blender.org The Freedom to Create www.blender.org Genişletmek için tıkla... Bu programlar biraz emek istiyor diye biliyorum ama
300319 dedi: Modelleme programları ile yapabilirsin. AutoCAD veya Blender gibi yazılımlar ile. Blender - The Free and Open Source 3D Creation Software — blender.org The Freedom to Create www.blender.org Genişletmek için tıkla... Bu programlar biraz emek istiyor diye biliyorum ama
Re Malaka Decipat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 2.204 Makaleler 17 Çözümler 5 Yer Rome 20 Ekim 2021 #5 300319 dedi: Modelleme programları ile yapabilirsin. AutoCAD veya Blender gibi yazılımlar ile. Genişletmek için tıkla... Millet onun için 4 sene bölüm okuyor. Adam oturup software mi öğrensin? http://www.sweethome3d.com/SweetHome3DJSOnline.jsp Bunu deneyebilirsin.
300319 dedi: Modelleme programları ile yapabilirsin. AutoCAD veya Blender gibi yazılımlar ile. Genişletmek için tıkla... Millet onun için 4 sene bölüm okuyor. Adam oturup software mi öğrensin? http://www.sweethome3d.com/SweetHome3DJSOnline.jsp Bunu deneyebilirsin.