Oda duvarındaki ethernet girişi kullanılırsa problem olur mu?

draco1337

Centipat
Daha fazla  
Şu an evde halihazırda çalışan bir modem var ama ben bilgisayarıma kabloyla bağlamak istiyorum. Modem odama uzakta ve ben odamın duvarında da Ethernet girişi var, onu kullansam herhangi bir problem olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an evde halihazırda çalışan bir modem var ama ben bilgisayarıma kabloyla bağlamak istiyorum. Modem odama uzakta ve ben odamın duvarında da Ethernet girişi var, onu kullansam herhangi bir problem olur mu?

Duvardaki ethernet girişi dediğiniz şey telefon jakı olabilir mi? Birçok kişi karıştıyor, bu yüzden önce onu bir netleştirmek iyi olur.

Extender alın. Kablosuzdan kabloluya bağlantı en kolay böyle olabilir. Ya da unmanaged switch ile. Aslında daha da yolu var da paran ne kadar var?

Duvardaki Ethernet girişi dediğiniz şey telefon jakı olabilir mi? Birçok kişi karıştıyor, bu yüzden önce onu bir netleştirmek iyi olur.

Yok Ethernet bayağı.

Extender alın. Kablosuzdan kabloluya bağlantı en kolay böyle olabilir. Ya da unmanaged switch ile. Aslında daha da yolu var da paran ne kadar var?

Bütçede bir problem yok.

Ha deyince olmuyor. Fiber internet mi kullanıyorsun?

Evet, fiber.

Cam kabloda tek çıkış, iç tesisattan kabloyu çektirmen lazım. Duvara takınca çalışmaz yani. Hangi firmayı kullanıyorsan müşteri hizmetlerini ara, fiber kabloyu salona değil odaya aldırmak istediğini söyle. Yardımcı olurlar diye dua et.

Amacım modemin yerini değişmek değil, ikinci bir kaynaktan internet almaktı bilgilendirme için teşekkür ederim.

Cam kabloda tek çıkış, iç tesisattan kabloyu çektirmen lazım. Duvara takınca çalışmaz yani. Hangi firmayı kullanıyorsan müşteri hizmetlerini ara, fiber kabloyu salona değil odaya aldırmak istediğini söyle. Yardımcı olurlar diye dua et.

Powerline denen alet çalışır mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı