Oda kapısına ses yalıtımı nasıl takılır?

ilkerp

Hectopat
Şu üründen 2 tane alıp kapıyı kaplayabiliyorum, fakat bariyerli taraf mı süngerli taraf mı kapıya temas etmeli araştırınca bulamadım. İnternette hep tek bariyerli yalıtım uygulamaları var, onların da bariyer ortada olduğundan yönü fark etmiyor. Nasıl takmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Odam genel olarak dolaplarla kaplı, sadece kapı evin içine ses veriyor onun için soruyorum. Şimdiden teşekkürler.

Kapılara takılan silikon aparatlar var. Bu aparatlar sayesinde sesi neredeyse yok edecek kadar az geçiriyor, sünger sesin duvara çarpıp sekmesini yani yankıyı önler hali hazırda eşya dolu ise almak mantıksız.

Kapılara takılan silikon aparatlar var. Bu aparatlar sayesinde sesi neredeyse yok edecek kadar az geçiriyor, sünger sesin duvara çarpıp sekmesini yani yankıyı önler hali hazırda eşya dolu ise almak mantıksız.
Cevap için teşekkürler, o aparatları nasıl bulabilirim acaba? Örnek olması için link atabilir misiniz

Önce bu tarz bir ürünle tüm kapının kapanan kısımlarına uygulama yapıyorsunuz.

Bu ürünle de alt kısmı kapatıyorsunuz.

Youtube'da gördüğüm videoda aynı böyle bir set geliyordu adam kapatıp yine müzik açınca gerçekten ses farkı oluyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…