Oda nasıl soğutulur?

al1han_7

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar odamda klima yok, bana özel klima taktırma imkanım da yok. Daha bu günlerde odam cehennem gibi. Gece yatarken ne yapsam bu oda soğur? Vantilatör pek ise yaramaz gibi cünkü oda sıcaksa üflediği hava da sıcak olur. Ne yapmalıyım ya da ne almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar odamda klima yok, bana özel klima taktırma imkanım da yok. Daha bu günlerde odam cehennem gibi. Gece yatarken ne yapsam bu oda soğur? Vantilatör pek ise yaramaz gibi cünkü oda sıcaksa üflediği hava da sıcak olur. Ne yapmalıyım ya da ne almalıyım?
Hocam en basit ve masrafsız yöntem kapı ve camı açık bırakarak uyumak.

Vantilatör gayet de işe yarar. Ilıkta olsa rüzgar ter ve nemi kurutur ferahlarsınız.

En ucuz ve en soğuk yöntem peltier soğutucu kullanmak olur fakat bir odayı soğutacak kadar büyüklükte yapılması zor. Yatağınızın baş ucuna koyarsanız size doğru klima kadar soğuk hava gelir.

Arkadaşa kapıtılıyorum gece kapı cam açarsanız oda buz keser.

Bursa yanıyor hocam hissedilen 50 diyorlar cam kapı acıyoruz iceriye kül yağıyor yangından dolayı galiba bildiginiz tüm bursaya kül yagdı ve yaz sıcagında daglar hep sis kaplıydı her yer toz duman Allah yardımcımız olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı