AdraSs Decapat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 199 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #1 Odamda böcek var kapının sağ üstünde, kanatlı galiba. Gidip terlikle vuramam korkuyorum çünkü. Ne yapabilirim? Kapıyı açmaya da korkuyorum.
Odamda böcek var kapının sağ üstünde, kanatlı galiba. Gidip terlikle vuramam korkuyorum çünkü. Ne yapabilirim? Kapıyı açmaya da korkuyorum.
I inhabilitado Centipat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 362 Çözümler 4 30 Haziran 2021 #3 Anlaşma yoluna git.
C clln Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 554 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #4 AdraSs dedi: Odamda böcek var kapının sağ üstünde, kanatlı galiba. Gidip terlikle vuramam korkuyorum çünkü. Ne yapabilirim? Kapıyı açmaya da korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Sen ondan daha büyüksün.
AdraSs dedi: Odamda böcek var kapının sağ üstünde, kanatlı galiba. Gidip terlikle vuramam korkuyorum çünkü. Ne yapabilirim? Kapıyı açmaya da korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Sen ondan daha büyüksün.
AdraSs Decapat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 199 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #5 kondi dedi: Camı aç o kendi gider. Genişletmek için tıkla... Hocam hareketlenirse ben daha da korkarım.
kondi dedi: Camı aç o kendi gider. Genişletmek için tıkla... Hocam hareketlenirse ben daha da korkarım.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 30 Haziran 2021 #6 Bir bez veya benzeri bir şey ile hızlıca vurabilirsin.
The Alchemist Hectopat Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 74 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #7 Odanızın dışındaki ışıkları açın ve odanızın ışığını kapatın, böcekler ışığa doğru giderler.
Kdr454 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2019 Mesajlar 1.893 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer TR Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #8 Ya ne kadar saçma bir konu? Yasaklarım böyle konuları yetkim olsa. Kesinlikle Troll bir konu yani.
AdraSs Decapat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 199 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #9 Kdr454 dedi: Ya ne kadar saçma bir konu? Yasaklarım böyle konuları yetkim olsa. Kesinlikle troll bir konu yani. Genişletmek için tıkla... Hocam ne alaka fobim var bende ne yapabilirim onu soruyorum.
Kdr454 dedi: Ya ne kadar saçma bir konu? Yasaklarım böyle konuları yetkim olsa. Kesinlikle troll bir konu yani. Genişletmek için tıkla... Hocam ne alaka fobim var bende ne yapabilirim onu soruyorum.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.177 Makaleler 2 Çözümler 41 30 Haziran 2021 #10 Ya öldürün, ya da açın camı havluyla vura vura çıkartın. Bu gece 3 böcek öldürdüm, zorunluluktan birini telefonumla öldürdüm.
Ya öldürün, ya da açın camı havluyla vura vura çıkartın. Bu gece 3 böcek öldürdüm, zorunluluktan birini telefonumla öldürdüm.