AdraSs Decapat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 199 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #61 Claxo dedi: Kendini yorganla kapla ve zırh gibi kullan. Heman ardından odanda böceği kovabileceğin bir aleti al ve böceği cama kadar kovala. Mümkünse maske gibi şeyler tak suratını sokmasın. Genişletmek için tıkla... Kanka bitti gitti
Claxo dedi: Kendini yorganla kapla ve zırh gibi kullan. Heman ardından odanda böceği kovabileceğin bir aleti al ve böceği cama kadar kovala. Mümkünse maske gibi şeyler tak suratını sokmasın. Genişletmek için tıkla... Kanka bitti gitti
uuurrr Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Temmuz 2021 #62 Taşın.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 1 Temmuz 2021 #63 AdraSs dedi: Odamda böcek var kapının sağ üstünde, kanatlı galiba. Gidip terlikle vuramam korkuyorum çünkü. Ne yapabilirim? Kapıyı açmaya da korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Biraz küfrettikten sonra mousepadi yapıştır. 3 leşim var.
AdraSs dedi: Odamda böcek var kapının sağ üstünde, kanatlı galiba. Gidip terlikle vuramam korkuyorum çünkü. Ne yapabilirim? Kapıyı açmaya da korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Biraz küfrettikten sonra mousepadi yapıştır. 3 leşim var.
AdraSs Decapat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 199 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #64 Linuxginar dedi: Biraz küfrettikten sonra mousepadi yapıştır. 3 leşim var. Genişletmek için tıkla... 90 X 40 mousepad ile mi yapıştırayım
Linuxginar dedi: Biraz küfrettikten sonra mousepadi yapıştır. 3 leşim var. Genişletmek için tıkla... 90 X 40 mousepad ile mi yapıştırayım
C Coolkaan123 Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 1.549 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #65 Geralt'a dönüşebilirsin.
R MR.X E Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.195 Makaleler 1 Çözümler 6 1 Temmuz 2021 #66 Kdr454 dedi: Ya ne kadar saçma bir konu? Yasaklarım böyle konuları yetkim olsa. Kesinlikle Troll bir konu yani. Genişletmek için tıkla... Ya ne saçma bir cevap bu? Yasaklarım böyle üyeleri yetkim olsa. Böceklere fobisi vardır belki nereden biliyorsun? AdraSs dedi: Odamda böcek var kapının sağ üstünde, kanatlı galiba. Gidip terlikle vuramam korkuyorum çünkü. Ne yapabilirim? Kapıyı açmaya da korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Süpürgeyle uzaktan alabilirsin belki. Böcek varsa da çoktan gitmiştir şimdi.
Kdr454 dedi: Ya ne kadar saçma bir konu? Yasaklarım böyle konuları yetkim olsa. Kesinlikle Troll bir konu yani. Genişletmek için tıkla... Ya ne saçma bir cevap bu? Yasaklarım böyle üyeleri yetkim olsa. Böceklere fobisi vardır belki nereden biliyorsun? AdraSs dedi: Odamda böcek var kapının sağ üstünde, kanatlı galiba. Gidip terlikle vuramam korkuyorum çünkü. Ne yapabilirim? Kapıyı açmaya da korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Süpürgeyle uzaktan alabilirsin belki. Böcek varsa da çoktan gitmiştir şimdi.
zlaex0 Picopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 222 Yer Burdurland 1 Temmuz 2021 #67 Konu kilitlense artık.
Kdr454 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2019 Mesajlar 1.893 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer TR Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #68 Silinen üye dedi: Yasaklarım böyle üyeleri yetkim olsa. Genişletmek için tıkla... Yasaklasana beni aslan parçası lütfen.
Silinen üye dedi: Yasaklarım böyle üyeleri yetkim olsa. Genişletmek için tıkla... Yasaklasana beni aslan parçası lütfen.
R MR.X E Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.195 Makaleler 1 Çözümler 6 1 Temmuz 2021 #69 Kdr454 dedi: Yasaklasana beni aslan parçası lütfen. Genişletmek için tıkla... Yasaklasana bu konuları aslan parçası lütfen.
Kdr454 dedi: Yasaklasana beni aslan parçası lütfen. Genişletmek için tıkla... Yasaklasana bu konuları aslan parçası lütfen.
AdraSs Decapat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 199 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #70 Silinen üye dedi: Yasaklasana bu konuları aslan parçası lütfen. Genişletmek için tıkla... Kdr454 dedi: Yasaklasana beni aslan parçası lütfen. Genişletmek için tıkla... kavga yok dostlar.
Silinen üye dedi: Yasaklasana bu konuları aslan parçası lütfen. Genişletmek için tıkla... Kdr454 dedi: Yasaklasana beni aslan parçası lütfen. Genişletmek için tıkla... kavga yok dostlar.