N ntrs87 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.329 1 Temmuz 2021 #71 AdraSs dedi: Odamda böcek var kapının sağ üstünde, kanatlı galiba. Gidip terlikle vuramam korkuyorum çünkü. Ne yapabilirim? Kapıyı açmaya da korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Konu açılasıya böcek gitmiştir zaten ne gerek var konu açmaya.
AdraSs dedi: Odamda böcek var kapının sağ üstünde, kanatlı galiba. Gidip terlikle vuramam korkuyorum çünkü. Ne yapabilirim? Kapıyı açmaya da korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Konu açılasıya böcek gitmiştir zaten ne gerek var konu açmaya.
AdraSs Decapat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 199 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #72 ntrs87 dedi: Konu açılasıya böcek gitmiştir zaten ne gerek var konu açmaya. Genişletmek için tıkla... Kanka 2 gün önce açtım açarken vardı nereden biliyorsun?
ntrs87 dedi: Konu açılasıya böcek gitmiştir zaten ne gerek var konu açmaya. Genişletmek için tıkla... Kanka 2 gün önce açtım açarken vardı nereden biliyorsun?
N ntrs87 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.329 1 Temmuz 2021 #73 AdraSs dedi: Kanka 2 gün önce açtım açarken vardı nereden biliyorsun? Genişletmek için tıkla... Şu an hala duruyor mu?
AdraSs dedi: Kanka 2 gün önce açtım açarken vardı nereden biliyorsun? Genişletmek için tıkla... Şu an hala duruyor mu?
R MR.X E Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.197 Makaleler 1 Çözümler 6 1 Temmuz 2021 #74 ntrs87 dedi: Şu an hala duruyor mu? Genişletmek için tıkla... Belki saklanmıştır?
AdraSs Decapat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 199 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #75 ntrs87 dedi: Şu an hala duruyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır ama o zaman vardı.
AdraSs Decapat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 199 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #77 Silinen üye dedi: Belki saklanmıştır? Genişletmek için tıkla... Babam mutfakta bulmuş öldürmüş. Ben uyurken.
Silinen üye dedi: Belki saklanmıştır? Genişletmek için tıkla... Babam mutfakta bulmuş öldürmüş. Ben uyurken.
R MR.X E Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.197 Makaleler 1 Çözümler 6 1 Temmuz 2021 #78 AdraSs dedi: Babam mutfakta bulmuş öldürmüş. Ben uyurken. Genişletmek için tıkla... Ne tür böcek? Sivrisinek falan mı?
AdraSs dedi: Babam mutfakta bulmuş öldürmüş. Ben uyurken. Genişletmek için tıkla... Ne tür böcek? Sivrisinek falan mı?
AdraSs Decapat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 199 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #79 Silinen üye dedi: Ne tür böcek? Sivrisinek falan mı? Genişletmek için tıkla... Kara Fatma benzeri bir şey.
Silinen üye dedi: Ne tür böcek? Sivrisinek falan mı? Genişletmek için tıkla... Kara Fatma benzeri bir şey.
R MR.X E Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.197 Makaleler 1 Çözümler 6 1 Temmuz 2021 #80 AdraSs dedi: Kara Fatma benzeri bir şey. Genişletmek için tıkla... Ben o gece o oda da yatamazdım.