Odada internet çekmiyor

mozeeb

Hectopat
Merhaba odamda Wi-Fi neredeyse hiç çekmiyor telefonda sorun olmuyor ama PC'de gerçekten çok kötü. (modeme en uzak odadayım)
ASUS N14 kullanıyorum 2.4GHz olduğu için mi sorun? Yeni bir şey almak istiyorum önderdiğiniz model var mı? (Ethernet kullanmıyorum kablo karışıklığı olmaması için)
Xiaomi Wi-Fi range extender almayı düşünüyorum sorunu çözer mi? Aklımdaki modeller şuanlar haricinde önerdiğiniz bir model var mı?

bendede sorunun birebir aynısı var bu cihazlar işe yarıyormu

Ac1200 modelini al 1200 lik gbit destekliyor yani daha iyi

Home Office çalışırken Pro modelini kullandım, işe yarıyor.

Kullandığım süre içinde işini gereğince yaptı, telefon görüşmelerini de laptopa yüklü IP telefon ile kesintisiz gerçekleştirdi, internet kopması veya hız azalması yaşatmadı. Kendi kullanım amacıma göre eksiği yok.

İnternette 3-4 ay sonra kendi kendine bozulduğu ayarların gittiği çalışmadığı falan yazılmış siz yaşadınız mı böyle bir şey.

2 katlı müstakil evde kullanan tanıdığım var. O da sorun yaşamadı ben de. Kendi kendine bozulmasını çok kişi yazdı ise dikkate alınır, kronik soruna işaret edebilir, yok münferit yorum ise ben o aradaki kötü yorumu dikkate almam. O arkadaş şanssızlık yaşamıştır.

Hocam vallahi siz yaşamadıysanız bende yaşamam herhalde alıyorum sağolun teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…