Odadaki böceklere ne yapılabilir?

loftygod

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar çok kötü durumdayım odamdaki masayı değiştirdim 2 gün önce değiştirdiğimden beri ilk monitörümde sonra ise tüm masada böcekler görmeye başladım. Masayla ne alakası olabilir bilmiyorum ama başka bir sebep de olabilir. Noktadan küçükler. (Bugün gördüğüm diğerlerinin 4 katı ve bacakları görünecek kadar büyüktü.) Toz renginde sarı hatta tozdan ayırt edilemez. Sadece yürüyorlar. En çok monitörümde görüyorum sonra masada kulaklığımda hatta masaya koyduğum her şeydeler. Üzerimde de geziyorlar. Dün tüm masayı alkolle sildim fakat bugün 2 kat fazla geldiler.
Resimleri ekledim.

Dosya Ekleri

• Screenshot 2022-07-24 120427.png
    888,5 KB · Görüntüleme: 106
  • Screenshot 2022-07-24 120558.png
    395,4 KB · Görüntüleme: 106
  • WhatsApp Image 2022-07-24 at 12.08.54.jpeg
    14,1 KB · Görüntüleme: 106
Masada ve genel olarak odanizda cok toz varsa ev tozu akari olabilir. Sirke ile böcekleri gördügünüz yerleri güzelce temizleyin.

Evet toz evde fazla fakat önceden yoktu birden oldu sebebini anlayamadım bunların zararı var mı ya vücuduma giriyorsa: O kulaklığımın içine de girmişler çünkü.

Öncelikle böceği oraya girdiği için tebrik ediyorum. Sizin odayı ilaçlamanız lazım, böcek spreyi alın. Odayı ilaçladıktan sonra başka odada kalın. Mümkünse odaya 1 - 2 gün girmeyin.

@loftygod

Belki de siz yeni fark etmissinizdir, ayni benim de zamaninda fark etmedigim gibi. Bunlarin zarari insanda alerjiye sebebiyet verebilmeleri.

Bunları gördüğümden beri her yerim kaşınıyor üstümde yürüdüklerini hissedebiliyorum ve gerçekten de yürüyorlar daha önce olmuş olamazlar. Aslında bu odayı sadece bilgisayar için kullanıyordum 3 gün önce badana boya atıp her yeri temizleyip yatağımı buraya aldım sonraki gün de masayı değiştirdim yine film izlerken ekranda yürüyen o şeyleri gördüm :/

Oda anlamsız bir şekilde anında toz tutuyor akşam pırıl pırıl yapıyorum sabah toz ve böceklere uyanıyorum monitörümde de görüldüğü gibi toz içinde ve de böcek.

Siz her yeri önce güzelce bir sirkeyle veya varsa saf alkolle temizleyin bakalim. Kullandiginiz yastik ve yorgan yüzlerini de ortalama 60 derecede yikayin. Tüm esyalarin tozunu alin.

her yerim kaşınıyor

Normal. Alerjiden biri de kasintiya sebebiyet vermeleri.

Kepekle alakası olabilir mi kepek dökülmesi ile.

Alkoliğe benziyorlar, mafya olabilirler dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…