D DarKDayS6 Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 367 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #1 Merhaba arkadaşlar ben masaüstü bilgisayar toplayacağım. Önceden her şeyi hazır etmek istiyorum. PC'me Ethernet bağlayacağım ama sorun onu odama nasıl çekeceğim. Wi-Fi salonda. Duvarı mi deleceğiz? Ne yapacağım? Home pluglara baktım çok pahalı. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2021
Merhaba arkadaşlar ben masaüstü bilgisayar toplayacağım. Önceden her şeyi hazır etmek istiyorum. PC'me Ethernet bağlayacağım ama sorun onu odama nasıl çekeceğim. Wi-Fi salonda. Duvarı mi deleceğiz? Ne yapacağım? Home pluglara baktım çok pahalı.
S Satellitef Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #2 Ben toplarken 5ghz wifi destekli anakart almıştım, modem de destekliyor. Benim de modem uzak biraz ama eternete falan gerek kalmıyor. Son düzenleme: 12 Mart 2021
Ben toplarken 5ghz wifi destekli anakart almıştım, modem de destekliyor. Benim de modem uzak biraz ama eternete falan gerek kalmıyor.
D DarKDayS6 Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 367 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #3 Satellitef dedi: Ben toplarken 5GHz Wi-Fi destekli anakart almıştım, modem de destekliyor. Benim de modem uzak biraz ama eternete falan gerek kalmıyor. Genişletmek için tıkla... Peki bende bundan alsam olur mu? USB Ürünleri Modelleri ve Fiyatları - n11 USB Ürünleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı USB Ürünleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
Satellitef dedi: Ben toplarken 5GHz Wi-Fi destekli anakart almıştım, modem de destekliyor. Benim de modem uzak biraz ama eternete falan gerek kalmıyor. Genişletmek için tıkla... Peki bende bundan alsam olur mu? USB Ürünleri Modelleri ve Fiyatları - n11 USB Ürünleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı USB Ürünleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com