Odadan odaya kablosuz internet taşıma

Rizacan67

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

100 Mbps hızında bir internet paketi kullanıyorum. Modeme fiber kablo geldiği için cihazı salona yerleştirmek zorunda kaldım ve dışarıya taşıma imkanım yok. İnterneti kullanacağım oda ile salon arasında yaklaşık 20 metre mesafe var. Kablo çekmek estetik açıdan uygun olmuyor çünkü kablo ortada kalıyor.

Genellikle Warzone ve PUBG gibi düşük ping gerektiren oyunlar oynuyorum, bu nedenle bağlantı kalitesi ve ping değerleri benim için oldukça önemli. İnterneti, hız ve ping kaybı olmadan odama en iyi şekilde nasıl aktarabilirim? Aklıma gelen bazı yöntemleri aşağıda paylaştım. (Ev yeni.)

1. PowerLine ile prizden taşıma ( bazı yorumlarda kopmalar olduğunu ve stabil olmadığını okudum.
2. Deco M4 tarzı bir şey alıp mesh sistem kurmak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her türlü kablo tesisatı şart. Ne yaparsanız yapın kablosuzdan çok verim alamazsın.

Biraz kaliteli bir modemin yanında antenli, yüksek kalite bir Wi-Fi adaptörü alın hatta direkt anakarta takilanlardan alabilirsiniz Wi-Fi eskisi gibi Ethernet karşısında kötü bir teknoloji değil artık Ethernet'le 90 Mbps alıyorsan Wi-Fi ile 85-90 Mbps falan alırsın

Power line önermiyorum. Elektrik tesisatın kötüyse kopma çok oluyor.
Kaliteli bir modem + kaliteli bir wi-fi adaptörü işinizi rahat çözer.

O şekilde de aşırı bir maliyet çıkabilir tabii bilmiyorum. Şu an Mercusys MR20 kullanarak internete bağlanıyorum. Kopma falan olmuyor ama oyunlar falan bayağı ping ve dalgalanma yaşanıyor. Önerdiğiniz cihaz varsa paylaşırsanız inceleyebilirim.

Power line önermiyorum. Elektrik tesisatın kötüyse kopma çok oluyor.
Kaliteli bir modem + kaliteli bir Wi-Fi adaptörü işinizi rahat çözer.

Evin tesisatı yeni alıp deneme yapmak istiyorum aslında nasıl sonuç verecek diye. Mercusys MR20 kullanıyorum evde, modemde sağlayıcının kendi modemi ama ping ve dalgalanma yaşıyorum sürekli. Önerdiğiniz modem vb. bir şey varsa paylaşırsanız inceleyebilirim.

Başka bir seceneginiz var mı? Hemen hemen yok Max 2-3 k harcarsınız

Hocam landan Wi-Fi üzerinden eğer saniyede 20 MB falan veri aktarabiliyorsaniz yeni modeme gerek kalmaz en fazla wi fi adaptörü alırsınız

Başka bir seceneginiz var mı? Hemen hemen yok Max 2-3 k harcarsınız

Hocam landan Wi-Fi üzerinden eğer saniyede 20 MB falan veri aktarabiliyorsaniz yeni modeme gerek kalmaz en fazla ei fi adaptörü alırsınız
Forumdaki arkadaşların bilgi bir şey varsa diye konu açtım. Çünkü elimde Mercusys MR20 var zaten bununla internet aktarılıyor hızda sıkıntı olmuyor ama online oyunlarda ping çok dalgalanıyor

Forumdaki arkadaşların bilgi bir şey varsa diye konu açtım. Çünkü elimde Mercusys MR20 var zaten bununla internet aktarılıyor hızda sıkıntı olmuyor ama Online oyunlarda ping çok dalgalanıyor

Hocam zaten modeminiz güzel bir şey sadece Wi-Fi adaptörü iyi olur ama diyorsanız uğraşırım falan ucuz bir modem alıp odanıza da koyabilirsiniz router olarak falan filan ama çok uğraştırıcı bir şey iyi bir Wi-Fi adaptörü daha kolay ve ucuz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…