Odadan odaya kablosuz internet taşıma

Aynı sorunu yaşamıştım. Deco X60 aldım 3 tane evin her ucuna bir de odama koydum. İnternet paketim 500mbps arada 15-20 metre olan odama 480 iletiyorum.

Aynı sorunu yaşamıştım. Deco X60 aldım 3 tane evin her ucuna bir de odama koydum. İnternet paketim 500mbps arada 15-20 metre olan odama 480 iletiyorum.
Modemi kaldırıp onun yerine direk bunu mu bağladınız yoksa modemden bir kablo çekip bunun üstüne takıp diğer cihazı mı bağladınız ve ping vb. durumlar direk çözüldü mü

Modemi kaldırıp onun yerine direk bunu mu bağladınız yoksa modemden bir kablo çekip bunun üstüne takıp diğer cihazı mı bağladınız ve ping vb. durumlar direk çözüldü mü
Modemin yanına decoyu koydum yüksek mbps taşıyabilen ethernet kablosu ile bağladım, diğer decoyu başka bir odaya koydum ikisini birbirine uygulamasından bağladım. Ping sorunları gayet iyi çözüldü ama diğer cihazlarla arasındaki uzaklık fazla olduğundan cihazın kapatıldıktan sonra tekrar açılması 1-2dk sürüyor. Bu da yani acil işiniz falan olursa uzun bir süre ancak internet hızını iletme konusunda çok başarılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…