Rhythmİnmyheart Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 411 15 Şubat 2023 #11 Hocam gereğinden fazla mastürbasyon yapmak da odaklanma, dikkat eksikliği gibi sıkıntılar yaratabilir.
Hocam gereğinden fazla mastürbasyon yapmak da odaklanma, dikkat eksikliği gibi sıkıntılar yaratabilir.
L lliee Zeptopat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Şubat 2023 #12 Rhythmİnmyheart dedi: Hocam gereğinden fazla mastürbasyon yapmak da odaklanma, dikkat eksikliği gibi sıkıntılar yaratabilir. Genişletmek için tıkla... Yok ya öyle bir sorunum yok, galiba dikkat eksikliği testi yaptıracağım doktora gidip.
Rhythmİnmyheart dedi: Hocam gereğinden fazla mastürbasyon yapmak da odaklanma, dikkat eksikliği gibi sıkıntılar yaratabilir. Genişletmek için tıkla... Yok ya öyle bir sorunum yok, galiba dikkat eksikliği testi yaptıracağım doktora gidip.
4 484169 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 2.038 Çözümler 6 15 Şubat 2023 #13 Hocam peki dikkatinizi dağıtan şey bir şeyleri çok kafaya takıp ona odaklanmanızla alakalı mı?
L lliee Zeptopat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Şubat 2023 #14 484169 dedi: Hocam peki dikkatinizi dağıtan şey bir şeyleri çok kafaya takıp ona odaklanmanızla alakalı mı? Genişletmek için tıkla... Galiba hayır çünkü havadan sudan şeyler de bile olabiliyor işte tam çözemedim ya.
484169 dedi: Hocam peki dikkatinizi dağıtan şey bir şeyleri çok kafaya takıp ona odaklanmanızla alakalı mı? Genişletmek için tıkla... Galiba hayır çünkü havadan sudan şeyler de bile olabiliyor işte tam çözemedim ya.
4 484169 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 2.038 Çözümler 6 15 Şubat 2023 #15 lliee dedi: Galiba hayır çünkü havadan sudan şeyler de bile olabiliyor işte tam çözemedim ya. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman dediğim şeyi yapmanız gerekiyor. birkaç seans yanınıza çağırır güzel bir sonuç elde edersiniz sağlıklı günler dilerim.
lliee dedi: Galiba hayır çünkü havadan sudan şeyler de bile olabiliyor işte tam çözemedim ya. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman dediğim şeyi yapmanız gerekiyor. birkaç seans yanınıza çağırır güzel bir sonuç elde edersiniz sağlıklı günler dilerim.
L lliee Zeptopat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Şubat 2023 #16 Konu kilitlensin lütfen.
4 484169 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 2.038 Çözümler 6 15 Şubat 2023 #17 lliee dedi: Konu kilitlensin lütfen. Genişletmek için tıkla... Hocam konudaki ilk mesaj yani sizin mesajınızı raporlayın diğer diyin ve açıklamaya kilit yazıp gönderin.
lliee dedi: Konu kilitlensin lütfen. Genişletmek için tıkla... Hocam konudaki ilk mesaj yani sizin mesajınızı raporlayın diğer diyin ve açıklamaya kilit yazıp gönderin.
L lliee Zeptopat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Şubat 2023 #18 484169 dedi: Hocam konudaki ilk mesaj yani sizin mesajınızı raporlayın diğer deyin ve açıklamaya kilit yazıp gönderin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ya burada yeniyim de bilmiyorum bazı şeyleri bir de sizin söylediğiniz şeyi nasıl çözüm olarak işaretleyecegim. lliee dedi: Teşekkürler ya burada yeniyim de bilmiyorum bazı şeyleri bir de sizin söylediğiniz şeyi nasıl çözüm olarak işaretleyecegim. Genişletmek için tıkla... Çözüm şeyi de raporlardaymis gördüm.
484169 dedi: Hocam konudaki ilk mesaj yani sizin mesajınızı raporlayın diğer deyin ve açıklamaya kilit yazıp gönderin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ya burada yeniyim de bilmiyorum bazı şeyleri bir de sizin söylediğiniz şeyi nasıl çözüm olarak işaretleyecegim. lliee dedi: Teşekkürler ya burada yeniyim de bilmiyorum bazı şeyleri bir de sizin söylediğiniz şeyi nasıl çözüm olarak işaretleyecegim. Genişletmek için tıkla... Çözüm şeyi de raporlardaymis gördüm.