Y yilmazzz00 Hectopat Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #11 eylül kabuss dedi: Benim odam 20-25 günde tozlanıyor, sizinki fazlaymış. Yaşadığınız yerle alakalıdır. Klima alıp camı kapatırsan daha az tozlanır bence. Genişletmek için tıkla... Öyle evet. Oxies dedi: Benim odamda aşırı rutubet var. Yerler, dolap içleri, yatak altı falan hep nemli. Araştırmalarım sonucu linkteki ürünü almaya karar vermiştim ama fiyatı birden zıpladığı için erteledim. Mi Smart Air Purifier 4 Buy - Xiaomi Türkiye Mi Smart Air Purifier 4 Buy: Yaklaşık 10 dakikada 20 m² genişliğinde oda temizliği, Akıllı kontrol, OLED ekran www.mi.com Genişletmek için tıkla... Pahalı bu hocam ya
eylül kabuss dedi: Benim odam 20-25 günde tozlanıyor, sizinki fazlaymış. Yaşadığınız yerle alakalıdır. Klima alıp camı kapatırsan daha az tozlanır bence. Genişletmek için tıkla... Öyle evet. Oxies dedi: Benim odamda aşırı rutubet var. Yerler, dolap içleri, yatak altı falan hep nemli. Araştırmalarım sonucu linkteki ürünü almaya karar vermiştim ama fiyatı birden zıpladığı için erteledim. Mi Smart Air Purifier 4 Buy - Xiaomi Türkiye Mi Smart Air Purifier 4 Buy: Yaklaşık 10 dakikada 20 m² genişliğinde oda temizliği, Akıllı kontrol, OLED ekran www.mi.com Genişletmek için tıkla... Pahalı bu hocam ya
Oxies Hectopat Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 815 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600G 3.90GHz Gigabyte RTX 3060 Eagle OC 12GB Gigabyte B450M S2H AMD B450 Soket 8GB DDR4 3200MHz Ram Cinsiyet Erkek Meslek 3 Boyutlu modelleme ve tasarımcı 26 Temmuz 2023 #12 yilmazzz00 dedi: Öyle evet. Pahalı bu hocam ya Genişletmek için tıkla... Evet, geçen sene 2500dü maalesef.
yilmazzz00 dedi: Öyle evet. Pahalı bu hocam ya Genişletmek için tıkla... Evet, geçen sene 2500dü maalesef.
Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.384 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #13 Benim odam her toplamaya çalıştığımda 2-3 saatimi alıyor. Aşırı tozlanmasından maalesef temizlemek lazım.
Benim odam her toplamaya çalıştığımda 2-3 saatimi alıyor. Aşırı tozlanmasından maalesef temizlemek lazım.