Selamlar forum ahalisi. Ben Enes, 17 yaşında 8 gün sonra YKS'ye girecek bir öğrenciyim. Odamda gördüğünüz her şeyi ben yaptım ve kendim de sevdiğim için sizlere göstermek istedim. Her türlü olumlu olumsuz yoruma açığım istediğiniz gibi tavsiye eleştiri yapabilirsiniz.
Küçük bilgiler okumasanız da olur:
Dün odamda yangın çıkardığım için yangın tüpü kullanmak zorunda kaldım ondan dolayı bazı yerler hala daha tozlu kusura bakmayın
Balkondakilerin çok büyük bir kısmı domates.
Henüz sınav geçmediği için biraderden bilgisayarımın iç komponentlerini alamadım ama kasanın açma tuşunu gördüğünüz şekilde olan tuşa bağladım. Kendini geri atan türde tuş sorun yok yani.
Koltuğum benimle yaşıt ve odada bir de kedi olunca onun gazabına uğradığı için paramparça oldu
LED'ler normalde beyaz gözüküyor o yüzden daha şık ama fotoğrafta sarı çıkıyorlar.
Bence annene sormak lazım. Tabii temizliğini sen yapıyorsan sorun yok.
Bunun dışında yangın merdiveninde eşya bulundurmak doğru değil. Yarın öbür gün komşular bu konuda sıkıntı çıkarabilirler ki haklılarda.
Tarzın tarzım değil ama senin açından bakınca güzel olmuş. Güle güle kullan kardeşim.
Hocam karmaşıklık noktasında evet haklısınız, odamdaki şeylerin çok büyük bi kısmı normal evlerde dahi olmayan şeyler ki bu sadece fotoğraftaki kısımları diyeyim.
Aynı anda bu kadar hobiyi sığdırmaya çalışınca yetmiyor tek bir oda. Ama onun yanı sıra biraz da zevk meselesi. Odanın her yanındaki eşyalar bana birşeyler anımsatan şeyler, her birinin anısı var. ondan dolayı bana sadece karmaşadan ziyade anılarım canlanıyor.