Odamı nasıl serinletirim?

Elektrik faturası ödemiyoruz.
Hahah. Mantıklı. O kadar güneşli bir yerde elektirik ihtiyacınızı güneş paneli ile karşılıyorsunuz değil mi?
Çevreci ve inovatif fikirlerinizi kutluyorum.

Hahah. Mantıklı. O kadar güneşli bir yerde elektirik ihtiyacınızı güneş paneli ile karşılıyorsunuz değil mi?
Çevreci ve inovatif fikirlerinizi tebrik ediyorum.
Paneller bedava değil ama. Baştan ödüyorlar. Uzun vadede kazandırır bu fikir. Ama uzun vade olmuştur zaten.

Ben de Bursa'da yaşıyorum. 1-2 hafta önce soğuktan doğalgaz bile açıyorduk şimdi cehennem sıcağı var. Geçen haftaya göre de pc sıcaklığım 10 derece falan arttı. Odaya bi klima almayı düşünüyorum yoksa böyle çekilmez yahu.

Evet hocam aşırı ısındı.

@Kaspersky Kullanıcısı Mars, Dünya'dan daha soğuk değil miydi?
Geçen sene gittiğimiz Karadeniz gezisinde, Kars'a da uğramıştık. O zaman Kars yolundayken "Kars Yolcusu" olarak değiştirmeyi bile düşünmüştüm.

Son düzenleme:
1 şişe suyu dondurun. Yanınızda dursun. Eskişehirde oturuyorum cehennem sıcağı var. Bilgisayar sıcaktan kapanıyor. Mutfak 30 derece. Benim odam 28.

Odanızın sıcak olma nedeni fazla durmanız.
Odanızda 1-2 tane çiçek koysanız.
Benim odama salon tümleşik odam cayır cayır salon serin ve salonda 15 tane çiçek var. Benim düşüncem çiçek odayı serinletiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…