E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 6 Aralık 2021 #51 ırmakovski dedi: İnanılmaz bir cümle, tebrikler. Genişletmek için tıkla... Peki bildim mi sizin cümlenizdeki gizli mesajı?
ırmakovski dedi: İnanılmaz bir cümle, tebrikler. Genişletmek için tıkla... Peki bildim mi sizin cümlenizdeki gizli mesajı?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 6 Aralık 2021 #52 erme dedi: Neden kolay gelsin dediniz? Benim de aklıma bir şey geliyor ama... Sizin de aklınıza gelen tersten de asal olan bir asal sayı ile ilgili bir durum mu? @ırmakovski Genişletmek için tıkla... ab = 10a+b asal. ba = 10b + a = asal. Vay be.
erme dedi: Neden kolay gelsin dediniz? Benim de aklıma bir şey geliyor ama... Sizin de aklınıza gelen tersten de asal olan bir asal sayı ile ilgili bir durum mu? @ırmakovski Genişletmek için tıkla... ab = 10a+b asal. ba = 10b + a = asal. Vay be.
Aligatör Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.515 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2021 #53 Burhan diye bir çocuk var, ilaçlarını alma diyor. Bazen alınca gidiyor sonra geri geliyor. İyi çocuk ya Burhan.
Burhan diye bir çocuk var, ilaçlarını alma diyor. Bazen alınca gidiyor sonra geri geliyor. İyi çocuk ya Burhan.
ırmakovski Picopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 599 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Aralık 2021 #54 erme dedi: Peki bildim mi sizin cümlenizdeki gizli mesajı? Genişletmek için tıkla... Niye beni zor durumda bırakıyorsunuz? Gerçi yaptım bir hata.
erme dedi: Peki bildim mi sizin cümlenizdeki gizli mesajı? Genişletmek için tıkla... Niye beni zor durumda bırakıyorsunuz? Gerçi yaptım bir hata.
Quikied Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2021 #55 3-4 Yıllık kola.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 6 Aralık 2021 #56 ırmakovski dedi: Niye beni zor durumda bırakıyorsunuz? Gerçi yaptım bir hata. Genişletmek için tıkla... [B]s1 stilesstilinski>s3 stilesstilinski[/B] Bu kadar gizemli değil ya, değil mi?
ırmakovski dedi: Niye beni zor durumda bırakıyorsunuz? Gerçi yaptım bir hata. Genişletmek için tıkla... [B]s1 stilesstilinski>s3 stilesstilinski[/B] Bu kadar gizemli değil ya, değil mi?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 6 Aralık 2021 #57 ırmakovski dedi: Niye beni zor durumda bırakıyorsunuz? Gerçi yaptım bir hata. Genişletmek için tıkla... Yani bildim mi abla? Abla ne olur söyle abla! Bildim mi abla?
ırmakovski dedi: Niye beni zor durumda bırakıyorsunuz? Gerçi yaptım bir hata. Genişletmek için tıkla... Yani bildim mi abla? Abla ne olur söyle abla! Bildim mi abla?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 6 Aralık 2021 #59 erme dedi: Yani bildim mi abla? Abla ne olur söyle abla! Bildim mi abla? Genişletmek için tıkla... Artık İnternet odamdaki en gizemli şey sizsiniz, Erme bey.
erme dedi: Yani bildim mi abla? Abla ne olur söyle abla! Bildim mi abla? Genişletmek için tıkla... Artık İnternet odamdaki en gizemli şey sizsiniz, Erme bey.
ırmakovski Picopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 599 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Aralık 2021 #60 Linuxginar dedi: [B]s1 stilesstilinski>s3 stilesstilinski[/B] Bu kadar gizemli değil ya, değil mi? Genişletmek için tıkla... Anlayan anladı (!) O kadar gizemi yok sadece dizi hakkında naçizane görüşüm.
Linuxginar dedi: [B]s1 stilesstilinski>s3 stilesstilinski[/B] Bu kadar gizemli değil ya, değil mi? Genişletmek için tıkla... Anlayan anladı (!) O kadar gizemi yok sadece dizi hakkında naçizane görüşüm.