BayDonut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1.010 Çözümler 11 12 Mart 2021 #11 Lezize dedi: Her gün düzenli olarak odamı toplarım, masamı silerim, tozlanmış eşya varsa silerim. Temizlik önemli. İnsan mutlu oluyor odası temiz olunca. Odasını hayatında 1 kere bile toplamamış arkadaşlara yazık oluyor Genişletmek için tıkla... Hiç üşenmiyor musun benim masamda silgi tozları, USB, kitaplar ve kalem ve kağıtlar var annem zorla toplatıyor.
Lezize dedi: Her gün düzenli olarak odamı toplarım, masamı silerim, tozlanmış eşya varsa silerim. Temizlik önemli. İnsan mutlu oluyor odası temiz olunca. Odasını hayatında 1 kere bile toplamamış arkadaşlara yazık oluyor Genişletmek için tıkla... Hiç üşenmiyor musun benim masamda silgi tozları, USB, kitaplar ve kalem ve kağıtlar var annem zorla toplatıyor.
T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 12 Mart 2021 #12 Odamin zemininde hali yerine kitap var. Her sabah uyandigimda dusuyorum.
Lezize Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 2.013 Çözümler 3 Yer İstanbul 12 Mart 2021 #13 BayDonut dedi: Hiç üşenmiyor musun benim masamda silgi tozları, USB, kitaplar ve kalem ve kağıtlar var annem zorla toplatıyor. Genişletmek için tıkla... Bu işi eğlenerek yaptığım için olabilir
BayDonut dedi: Hiç üşenmiyor musun benim masamda silgi tozları, USB, kitaplar ve kalem ve kağıtlar var annem zorla toplatıyor. Genişletmek için tıkla... Bu işi eğlenerek yaptığım için olabilir
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 12 Mart 2021 #14 İsteyene motivasyonel foto. Odanızı nasıl çöplüğe çeviriyorsunuz anlayamam zaten.
T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 12 Mart 2021 #15 Samotne Ciasteczka dedi: Odanızı nasıl çöplüğe çeviriyorsunuz anlayamam zaten. Genişletmek için tıkla... Odami kullanmiyorum genelde, esyalarimi alip cikiyorum o kadar. O yuzden duzenli olmasina da gerek yok.
Samotne Ciasteczka dedi: Odanızı nasıl çöplüğe çeviriyorsunuz anlayamam zaten. Genişletmek için tıkla... Odami kullanmiyorum genelde, esyalarimi alip cikiyorum o kadar. O yuzden duzenli olmasina da gerek yok.
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 12 Mart 2021 #16 Toplu odada daha mutlu olduğum için direk toplarım takıntı yaptı. Dağınık olunca rahat olamam.
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.561 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #17 Samotne Ciasteczka dedi: Eki Görüntüle 919151 İsteyene motivasyonel foto. Odanızı nasıl çöplüğe çeviriyorsunuz anlayamam zaten. Genişletmek için tıkla... O ekipmanlar bende olsun odam dağınık olsun.
Samotne Ciasteczka dedi: Eki Görüntüle 919151 İsteyene motivasyonel foto. Odanızı nasıl çöplüğe çeviriyorsunuz anlayamam zaten. Genişletmek için tıkla... O ekipmanlar bende olsun odam dağınık olsun.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 12 Mart 2021 #18 Traviss Bickle dedi: Odami kullanmiyorum genelde, esyalarimi alip cikiyorum o kadar. O yuzden duzenli olmasina da gerek yok. Genişletmek için tıkla... Odanı kullanmıyorsan nereyi kullanıyorsun ki? Hem odan kirli olunca tekrardan karşına çıkacak, temizlemeye illa bir gün zorunlu olacaksın yahu
Traviss Bickle dedi: Odami kullanmiyorum genelde, esyalarimi alip cikiyorum o kadar. O yuzden duzenli olmasina da gerek yok. Genişletmek için tıkla... Odanı kullanmıyorsan nereyi kullanıyorsun ki? Hem odan kirli olunca tekrardan karşına çıkacak, temizlemeye illa bir gün zorunlu olacaksın yahu
İmperceptible Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 2.194 Çözümler 5 Yer Marineford 12 Mart 2021 #19 Odam o kadar dağınık ki dün 6 yıl önce kaybettiğim oyuncağımı buldum . Çok nadir toplarım.
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.230 Makaleler 5 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #20 Samotne Ciasteczka dedi: Eki Görüntüle 919151 İsteyene motivasyonel foto. Odanızı nasıl çöplüğe çeviriyorsunuz anlayamam zaten. Genişletmek için tıkla... Bu fotoğraflara bakıp kabloları düzenleyesim geliyor ama böyle yapamayacağım aklıma geliyor ve üzülüyorum.
Samotne Ciasteczka dedi: Eki Görüntüle 919151 İsteyene motivasyonel foto. Odanızı nasıl çöplüğe çeviriyorsunuz anlayamam zaten. Genişletmek için tıkla... Bu fotoğraflara bakıp kabloları düzenleyesim geliyor ama böyle yapamayacağım aklıma geliyor ve üzülüyorum.