Lezize Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 2.013 Çözümler 3 Yer İstanbul 12 Mart 2021 #21 Samotne Ciasteczka dedi: Eki Görüntüle 919151 İsteyene motivasyonel fotoğraf. Odanızı nasıl çöplüğe çeviriyorsunuz anlayamam zaten. Genişletmek için tıkla... Odasını temizlemeyen insanlar neler kaybettiklerinin farkında değil
Samotne Ciasteczka dedi: Eki Görüntüle 919151 İsteyene motivasyonel fotoğraf. Odanızı nasıl çöplüğe çeviriyorsunuz anlayamam zaten. Genişletmek için tıkla... Odasını temizlemeyen insanlar neler kaybettiklerinin farkında değil
T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 12 Mart 2021 #22 Samotne Ciasteczka dedi: Odanı kullanmıyorsan nereyi kullanıyorsun ki? Genişletmek için tıkla... Genelde salonu, bazen mutfagi, bazen de kardesimin odasini kullaniyorum. Samotne Ciasteczka dedi: Hem odan kirli olunca tekrardan karşına çıkacak, temizlemeye illa bir gün zorunlu olacaksın yahu Genişletmek için tıkla... Cok kirli olunca annem, "O kadar kirlisin ki, tum evi kirletiyorsun." diyor. Evet oyleyim dedigimde de o temizliyor.
Samotne Ciasteczka dedi: Odanı kullanmıyorsan nereyi kullanıyorsun ki? Genişletmek için tıkla... Genelde salonu, bazen mutfagi, bazen de kardesimin odasini kullaniyorum. Samotne Ciasteczka dedi: Hem odan kirli olunca tekrardan karşına çıkacak, temizlemeye illa bir gün zorunlu olacaksın yahu Genişletmek için tıkla... Cok kirli olunca annem, "O kadar kirlisin ki, tum evi kirletiyorsun." diyor. Evet oyleyim dedigimde de o temizliyor.
1 16986 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 5.781 Makaleler 7 Çözümler 52 12 Mart 2021 #23 Biraz dağınık olması düzenlemem ve temizlemem için fazlasıyla motivasyon sağlıyor.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.629 Makaleler 8 Çözümler 224 Yer İstanbul 12 Mart 2021 #24 Ben normalde titiz biriyim, odam hep temizdir. Annemden gelen bir gen sanırsam, o da bir toz gördü mü dayanamıyor
Ben normalde titiz biriyim, odam hep temizdir. Annemden gelen bir gen sanırsam, o da bir toz gördü mü dayanamıyor