utku_caba Centipat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #1 Odama bulut tavan yaparsam bir sorun çıkar mı?
Gorilavcısı45 Decapat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 708 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #2 utku_caba dedi: Odama bulut tavan yaparsam bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Bulut tavanlar sağlıklı değil. Pamuklar toz topluyor ve nefes almayı zorlaştırıyor.
utku_caba dedi: Odama bulut tavan yaparsam bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Bulut tavanlar sağlıklı değil. Pamuklar toz topluyor ve nefes almayı zorlaştırıyor.
Caped Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 2.364 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #3 Temizliğini yapmazsan örümcek topluyor diye biliyorum ona dikkat ederek alın.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.380 Çözümler 53 7 Temmuz 2024 #4 utku_caba dedi: Odama bulut tavan yaparsam bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Fazla toz tutar ya oda basık olur bence. Tozdan nefret eden birisi olarak daralıyorum.
utku_caba dedi: Odama bulut tavan yaparsam bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Fazla toz tutar ya oda basık olur bence. Tozdan nefret eden birisi olarak daralıyorum.
Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.820 Çözümler 12 Yer Midland 7 Temmuz 2024 #5 Sıcaklayabilirsin, bunalırsın, böceklenme yapabilir, bir zaman sonra sararma veya koyulaşma ihtimali var.
Sıcaklayabilirsin, bunalırsın, böceklenme yapabilir, bir zaman sonra sararma veya koyulaşma ihtimali var.
İsmail Evece Decapat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 2.607 Makaleler 1 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #6 İyi izole edilmiş penceresi olmayan tertemiz bir odanız varsa bu fikir fena olmayabilir fakat öte yandan odanız bir süre sonra hayvanat bahçesine döner her türden böcekle karşılaşırsınız.
İyi izole edilmiş penceresi olmayan tertemiz bir odanız varsa bu fikir fena olmayabilir fakat öte yandan odanız bir süre sonra hayvanat bahçesine döner her türden böcekle karşılaşırsınız.
Ali Osman 8328 Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #7 Yanıtlar çok komik iyi anlamda. Komik okuduktan sonra aklımdan geçirmezdim bir daha.