Odaya kurulan dayı için ne yapılabilir?

arika

Femtopat
Daha fazla  
Dayım biraz bizde kalmak için eve geldi ve 2 oda boş, 1 oda kocaman, en az 10 kişi kalır orada. Geldi odama yerleşti, bilgisayarda sadece oturup telefon ile oynuyor sanki gururumu ayaklar altına almış gibi. Anneme söylüyorum, "Bir şey olmaz, birkaç güne gider." diyor. 5 gün oldu, gitmedi. Evden çıktığında biraz da olsa oynuyorum, geliyor anında beni kaldırıyor. Benden 12 yaş büyük, bir şey de diyemiyorum. Sinirden bir yerleri yumrukluyorum. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ciddi mi? Mizah konusuna açılmış da.

Kanka git konuş dayınla. Hayatında sana bi yararı olacak birisi değil neden utanıyosun?

Güzel bir dille git kendine iş bul ev bul diyebilirsin.

Kanka git konuş dayınla. Hayatında sana bir yararı olacak birisi değil neden utanıyosun?

Bir ara gittim dedim işim var cıkar mısın dedi ne işin var yaptıgın sadece oyun oynamak ondan sonra odaya bile girmedim.

Güzel bir dille git kendine iş bul ev bul diyebilirsin.

Bende onu anlamıyorum bence bilerek yapıyor arkadası bol onların evinde evi oldugu zamanda kalıyordu hadi o olmadı teyzem 2 gun once geldi dedi gel biraz bende kal gitmedi bizim butun sulale İstanbul da zaten onlarda da kalabilir dusundukce sinirim bozuluyor.

Kanka benim dayım olsa oturtmazdım hayırdır ya. Kalk git koskoca adamsın işin gücün yok mu çocuk gibi bilgisayar başındasın falan de dayına. Onuruyla oyna biraz. Doğru olan da bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…