depresiff3959 Femtopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar odada sıkılıyorum. Sadece 2 kanepe var. Sizce neler alabilirim? Salonda oturuyorum odam çok geniş fakat boş. Kanepedede oturulmuyor rahat edemiyorum. Masa ve koltuğa geçmeli miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2025
Arkadaşlar odada sıkılıyorum. Sadece 2 kanepe var. Sizce neler alabilirim? Salonda oturuyorum odam çok geniş fakat boş. Kanepedede oturulmuyor rahat edemiyorum. Masa ve koltuğa geçmeli miyim?
K kugororororo Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 241 Çözümler 1 Yer Seyhan 3 Ocak 2025 #2 Odayı ne için kullanacaksın? Ders çalışma mı, yatak odan mı, PC odan mı?
depresiff3959 Femtopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #3 kugororororo dedi: Odayı ne için kullanacaksın? Ders çalışma mı, yatak odan mı, PC odan mı? Genişletmek için tıkla... PC odası.
kugororororo dedi: Odayı ne için kullanacaksın? Ders çalışma mı, yatak odan mı, PC odan mı? Genişletmek için tıkla... PC odası.