Star Wars Kanvas Tablo Fiyatları & Modelleri, Modelleri & Fiyatları, ince tablo,aplik,duvar,ahşap raf ve kitaplık,kanvas tablo ve metal tablo üretim ve satış.
www.incetablo.com
Böyle şeyler hoşuma gidiyor illa Star Wars olmak zorunda değil hoşunuza giden şeyleri atarsanız güzel olur teşekkürler.
CİHAN KAĞIT Lumi A4 Parlak Kuşe 300 Gr 100 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Merhaba bu tarz bir a4 kağıdı alıp istediğiniz baskıları çıkartıp duvarınızı süsleyebilirsiniz.
Büyük boyutlu bir şey istiyorsanız da a4 kağıtlarına parça parça çıkartıp kesip birleştirerek yapabilirsiniz büyük bir görselin 20-30 a4 kağıdına parçalanmasını sağlayan uygulamalar mevcut.
Youtube üzerinden aratarak rahatlıkla ulaşabilirsiniz.
Anime seviyorsanız da bu ürün ilginizi çekebilir yanında çift taraflı bantta almayı unutmayın postifull Anime Poster Seti - "attack On Titan" Manga Kolaj Seti - 144 Adet Arkası Yapışkanlı 10cm*15cm Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Son atmış olduğum ürünü kitaplığımda ve masamın duvarında kullanıyorum görsel olarak ekledim.
Baskı kalitesi güzel ama farklı animelere ait manga panelleri de çıkıyor içerisinden ^^
birde bazılarının baskı kalitesi diğerlerine nazaran daha düşük başta atmış olduğum tarzda bir a4 alıp kendiniz yazdırırsanız daha kalitelisini yapabilirsiniz ^^