ODF dosyasındaki matematik işlemini WORD ya da PDF dosyasına geçirme

MertDaniel00

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, matematik projem için hazırlamış olduğum 50 civarı işlem var ve bunlar bilgisayarda ODF dosyası olarak saklı. Ben bunları büyüklüğünü ayarlayabileceğim ve yerlerini/sıralarını düzenleyebileceğim şekilde bir belgede toplamak istiyorum. Belgenin türü önemli değil, tek kağıda toplanıp yazdırılabilsin yeter. Bunu nasıl yapabilirim, bunu otomatik yapan bir internet sitesi var mıdır? Ben direkt LO Draw ile boş kağıda yapıştırmayı denedim ancak düzenlemesi aşırı zor ve yazıların boyutu ayarlanamıyor. Bu da bazı işlemlerin minicik bazı işlemlerin devasa gözükmesine sebep oluyor. Yardım ederseniz çok iyi olur, teşekkür ederim. (Eğer yer/sıra düzenleyemediğiniz veya büyüklük ayarlayamadığınız bir yönteminiz varsa lütfen onu da söyleyin, belki yine de işimi görebilir.)

Son düzenleme:
Bunun için Adobe Indesign içerisinde Mathmagic eklentisini kullanabilirsiniz, sıklıkla Indesign içerisinde Matematik Gazatesi yapan birisiyim ve Matematik işlemlerini yazabilmek için gereken başka bir alternatifi olmayan bu eklentiyi kullanmak zorunda kalıyorum, kullanımı kolay ve basit biraz zaman ayırmanız gerekiyor, kolay gelsin.

Yanıtınız için çok teşekkürler, eğer hiçbir başka çözüm bulamazsam bunu kullanacağım ancak benim Adobe aboneliğim yok dolayısıyla hesap oluşturma, deneme başlatma, uygulama indirme vesaire ile uğraşacağım ve büyük ihtimal bilgisayar kaldırmayacak. Biraz zorlama bir soru farkındayım ancak yine de sorayım: Bildiğiniz Adobe harici başka bir çözüm var mı? @helenistik

Benim bildiğim kadarıyla, başka bir alternatif bulunmuyor fakat bakmakta yarar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…