Odin ile uygulama yüklemek

417496

Hectopat
Kolay gelsin Odin ile sadece Android'deki orijinal uygulamaları yüklemek istiyorum saçma olabilir ama sorayım dedim root test ederken uninstaller ile Samsung Themes'ı kaldırdım yanlışlıkla. Google'da indirmediğim APK kalmadı, açılmıyor. Aklıma bu geldi. Hani ROM'un içerisinde paketler hazır belki uygulamalar için ayrı bir yöntem vardır.
Not: Telefonu sıfırlayamam telefonum Spot J7 Prime, sıfırlarsam şebeke gidiyor. Daha 1 ay önce 50 TL verdim telefoncuya.

Bazı ROM'lar var bunun gibi. Yine de stock veya Custom ROM kurmanızı öneririm.

Ne Custom ne stock direk IMEI ve şebeke gidiyor, komple eskiden S4 ve mini kullanırdım istediğim ROM'u kurup keyfime bakardım, şimdi olmuyor cihazdan kaynaklı Full orijinal olsa olurdu dediğin şu an 7.0 kullanıyorum. Bunların şebekesi gidiyor forumlarda var bakabilirsin. J7 Prime G610F modem.

Cihaz orijinal olmadığı için sağlıklı öneri yapamayız. Kaldırdığınız uygulamadan yedek varsa geri yükleyebilirsiniz ya da sistem uygulaması olarak kurabilirsiniz. Bunun için yine root yetkisi gereklidir.

Backup dosyası vardı .silmişim geç fark ettim, null.APK uzantılı idi sistem uygulamaları indirdim. Epey bir APK indirdim, kurdum olmadı. Kurulanlarda şu hatayı veriyor .

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210325-075332.png
    Screenshot_20210325-075332.png
    146,1 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20210325-075344.png
    Screenshot_20210325-075344.png
    85,6 KB · Görüntüleme: 39
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı