Odin ile yazilim yukleme

1Emin1

Hectopat
Arkadaslar ben daha henuz boyle bir sey yapmadim ama belki ileride yaparim diye simdiden bilgim olsun. Ben arastirdimda Odin ile ozel Recovery disinda ROM'da kuruluyormus ama sadece stok ROM kuruluyormus diye ogrendim. Yani Odin ile sadece stok rommu kurulur? Benim izledim videolarda da adamlar hic telefondan bir islem yapmiyor direk download moda alip bilgisayara bagliyor ve ROM'u kuruyor. Ama ben soyle düşünüyorum stok ROM kurmak icin once Custom ROM kurmak lazim ve Custom ROM kurmak icinde ozel Recovery kurmak ve root lazim. Ozel Recovery'i kurup root attik diyelim sonra stock ROM'u yedek alip sildik ve Custom ROM'u kurduk. Ama sonra stock ROM'a donmek istedik ve bu stock ROM'u ozel Recovery'den yedegimizi yukleyerek kuramaz miyiz? Yani benim merak ettigim stock ROM'u sadece Odin mi kurar yoksa ozel Recovery'de kurar mi ve eğer stock ROM'u Odin kuruyorsa oncesinde biz telefondan Custom ROM'u silmeli miyiz, wipelari yapmali miyiz yoksa Odin kendisi wipelari yapip Custom ROM'u siliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
-Sadece stok ROM değil başka şeyler de yüklenebiliyor Odin ile.
-Stok ROM'un içinde stok recovery de var, ne varsa silip her şeyi silip stok hale getiriyor.

Peki Odin ile güncel yazılı attıktan sonra ne yapmalıyım yeniden güncelleme alması için güncelleme yüklerken hata verdi bootlader mi kapaticam ne yapicam geri eski haline dönsün ne yapiyim

Peki Odin ile güncel yazılı attıktan sonra ne yapmalıyım yeniden güncelleme alması için güncelleme yüklerken hata verdi bootlader mi kapatacağım ne yapacağım geri eski haline dönsün ne yapayım.

Nasıl yani?

Güncel yazılımı attıktan sonra nasıl güncelleme geliyor?

Nasıl yani?

Güncel yazılımı attıktan sonra nasıl güncelleme geliyor?
Velevki geldi o zaman otomatik yükleniyor hata veriyor recovery Mode da kalıyor sonra el ile başlayınca yukleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…