clarkberk Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 960 Çözümler 10 12 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar bütün adımları hallediyorum. Odin'den telefonu bağlıyorum falan işte her şey tamam. Odin pass diyor, telefon yeniden başlıyor. Buraya kadar tamam ama telefon hard reset olduktan sonra bile root olmuyor. Ne yapmam lazım? Telefon A02. @Heribert Yavuz @392980 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2023
Arkadaşlar bütün adımları hallediyorum. Odin'den telefonu bağlıyorum falan işte her şey tamam. Odin pass diyor, telefon yeniden başlıyor. Buraya kadar tamam ama telefon hard reset olduktan sonra bile root olmuyor. Ne yapmam lazım? Telefon A02. @Heribert Yavuz @392980
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.217 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 13 Kasım 2023 #2 AP patch yaparak mı root attın? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
KS KS clarkberk Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 960 Çözümler 10 13 Kasım 2023 #3 Heribert Yavuz dedi: AP patch yaparak mı root attın? Genişletmek için tıkla... How to Root Samsung Phone Via Magisk and Odin Hocam buradakilerin aynısını yaptım galiba evet. Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: AP patch yaparak mı root attın? Genişletmek için tıkla... How to Root Samsung Phone Via Magisk and Odin Hocam buradakilerin aynısını yaptım galiba evet.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.217 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 13 Kasım 2023 #4 Magisk uygulamasında durum nasıl? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
KS KS clarkberk Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 960 Çözümler 10 13 Kasım 2023 #5 Heribert Yavuz dedi: Magisk uygulamasında durum nasıl? Genişletmek için tıkla... Böyle. Ve zaten boot sonrası bu uygulamayla daha ne yapacağım bilmiyorum. Hocam sorunu çözdüm AP dosyasını patchlenmiş dosya ile değil normal AP ile yapıyormuşum. Hocam root başarıyla oldu da istediğim uygulamaları kaldıramıyorum neden? Son düzenleme: 13 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Magisk uygulamasında durum nasıl? Genişletmek için tıkla... Böyle. Ve zaten boot sonrası bu uygulamayla daha ne yapacağım bilmiyorum. Hocam sorunu çözdüm AP dosyasını patchlenmiş dosya ile değil normal AP ile yapıyormuşum. Hocam root başarıyla oldu da istediğim uygulamaları kaldıramıyorum neden?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.217 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 13 Kasım 2023 #6 Samsung'lar da ADB ile kaldıracaksanız. Artı 0 Eksi
KS KS clarkberk Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 960 Çözümler 10 13 Kasım 2023 #7 Heribert Yavuz dedi: Samsung'lar da ADB ile kaldıracaksanız. Genişletmek için tıkla... Hocam playstore da bi uygulama buldum artık saat'a kadar herşeyi kaldırabiliyorum. Teşekkürler konu kapanabilir. Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Samsung'lar da ADB ile kaldıracaksanız. Genişletmek için tıkla... Hocam playstore da bi uygulama buldum artık saat'a kadar herşeyi kaldırabiliyorum. Teşekkürler konu kapanabilir.