Odin programı ile One Ui7 yüklemek riskli mi?

Yer
Afyonkarahisar
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RYZEN 5 7500f

AMD RADEON RX 5700XT NİTRO+

GİGABYTE B650M D3HP
Bir S24 FE kullanıcısıyım, 7 Nisandan beri One Ui7'yi bekliyorum ve bugün yine ertelendiğini gördüm. Ben de Odin'le yüklemeyi düşündüm.

Odin'le yüklesem ne gibi riskler olur? Odin'le yüklemek mantıklı mı?

Odin'le yüklemeyi düşünüyorum. Eğer detaylı kurulum videosu varsa link atarsaniz aşırı sevinirim.

Odin'le yüklemeyi düşünüyorum. Eğer detaylı kurulum videosu varsa link atarsaniz aşırı sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyurun hocam

Samsung'un da güncelleme de böyle rezil bir marka olduğunu bilmiyordum.

Az kaldı hocam gerek yok.

Ya hocam 1 ay daha ertelenmiş sıktı artık S serisi bir telefonu böyle göz ardı etmeleri gerçekten sıktı bildiğiniz bir risk var mı yoksa yüklemeyi düşünüyorum

Sorun olmaz.

Ya hocam 1 ay daha ertelenmiş sıktı artık S serisi bir telefonu böyle göz ardı etmeleri gerçekten sıktı bildiğiniz bir risk var mı yoksa yüklemeyi düşünüyorum

Gerek yok hocam uğraşmaya değmez, stabilliğini bilmeden yüklemek mantıklı olmaz. S serisi s serisi diye de abartmaya gerek yok bütün mesele parasında s si a sı m si değil.

Mantıklı değil. Çıkmasına şurada 1 ay bile kalmadı diyebiliriz. Önermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…