Odin ROM atmadan önce Google hesaplarından çıkış mı yapılmalı?

Henss

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime A520M-K
Ryzen 3 1200
8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM
Asus Expedition RX 470 4 GB
Aerocool VX Plus 400
Toshiba 1 TB HDD
Lexar 256 GB M.2 SSD
Merhaba. Odin'i açtıktan sonra bir uyarı geliyor. Google hesaplarıyla ilgili sanırsam. ROM atmadan önce hesaplardan çıkış mı yapmalıyım?

Çıkış yapılması öneriliyor. Ya da OEM açın hesap istemez.
OEM nasıl açabilirim? Ayrıca Google hesabımdan çıkış yapmazsam bir sorun teşkil eder mi? Cihaz kilitlenir mi? Son olarak sizin attığınız ROM benim telefonum ile uyumlu mu?

Sizin attığınız ROM'un yapım numarası: A305FDDS6BTL1
Benim telefonumun yapım numarası: A305FDDS6CWA3

OEM nasıl açabilirim? Ayrıca Google hesabımdan çıkış yapmazsam bir sorun teşkil eder mi? Cihaz kilitlenir mi? Son olarak sizin attığınız ROM benim telefonum ile uyumlu mu?

Sizin attığınız ROM'un yapım numarası: A305FDDS6btl1.
Benim telefonumun yapım numarası: A305FDDS6cwa3.

Siz en iyisi Google hesabinizdan çıkış yapın.
Aynı destekli ROM.

Hata verdi. Can't load Android system. diyor. Biraz daha uzun bir paragraf ancak şu an bunu yazdım. Altta ise 3 seçenek var. Try again, factory data reset ve view recovery logs. Ne yapacağım?

Hata verdi. Can't load Android System. Diyor. Biraz daha uzun bir paragraf ancak şu an bunu yazdım. Altta ise 3 seçenek var. Try again, factory data reset ve view recovery logs. Ne yapacağım?

Bütün dosyaları ekledin mi? Home haric?

Bütün dosyaları ekledin mi? Home haric?
Bir videoda adam CSC kısmına HOME CSC giriyordu. Onu yaptım. Geri düzeltmemin bir yolu var mı?

@Heribert Yavuz Hızlı cevap verme şansınız var mı? Ne yapabilirim bu durumda?

Şimdi tekrar bir gelişme yaşandı. Sıfırla butonuna bastığım zaman Android 10 yüklendi. Sizin sayenizde Android 10'u kurdum. 3 tane konu açtım. Hepsine cevap verdiniz. Çok teşekkürler. @Heribert Yavuz

Son düzenleme:
Bir videoda adam csc kısmına Home csc giriyordu. Onu yaptım. Geri düzeltmemin bir yolu var mı?

@Heribert Yavuz hızlı cevap verme şansınız var mı? Ne yapabilirim bu durumda?

Şimdi tekrar bir gelişme yaşandı. Sıfırla butonuna bastığım zaman Android 10 yüklendi. Sizin sayenizde Android 10'u kurdum. 3 tane konu açtım. Hepsine cevap verdiniz. Çok teşekkürler. @Heribert Yavuz

Tamamdir sorun yok o zaman.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı