Sauron u anlamak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 1.140 Çözümler 12 Yer Rize 1 Nisan 2024 #1 Merhaba. Toplam 7 hesapla halka arzlara katılıyorum. Zincir emirlerini girmeli miyim sizce yoksa karanlık oda verilerinden sonra mı girmeliyim? Şu an Odine tavanda 41m lot var. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2024
Merhaba. Toplam 7 hesapla halka arzlara katılıyorum. Zincir emirlerini girmeli miyim sizce yoksa karanlık oda verilerinden sonra mı girmeliyim? Şu an Odine tavanda 41m lot var.
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.184 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer İstanbul/Esenler Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #2 Teknoloji şirketleri daha fazla gidiyor diğer sektörlere göre. Bence orta vadede tutulur.
Sauron u anlamak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 1.140 Çözümler 12 Yer Rize 1 Nisan 2024 #3 Lancia Delta S4 dedi: Teknoloji şirketleri daha fazla gidiyor diğer sektörlere göre. Bence orta vadede tutulur. Genişletmek için tıkla... Umarım yarın da tavan olur. Tavan oldu umarım yarın da tavan olur Son düzenleme: 2 Nisan 2024
Lancia Delta S4 dedi: Teknoloji şirketleri daha fazla gidiyor diğer sektörlere göre. Bence orta vadede tutulur. Genişletmek için tıkla... Umarım yarın da tavan olur. Tavan oldu umarım yarın da tavan olur
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.184 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer İstanbul/Esenler Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #4 Sauron u anlamak dedi: Umarım yarın da tavan olur. Tavan oldu umarım yarın da tavan olur Genişletmek için tıkla... El değiştirmeler fazla zincir emir koyabilirsin.
Sauron u anlamak dedi: Umarım yarın da tavan olur. Tavan oldu umarım yarın da tavan olur Genişletmek için tıkla... El değiştirmeler fazla zincir emir koyabilirsin.
Sauron u anlamak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 1.140 Çözümler 12 Yer Rize 2 Nisan 2024 #5 Lancia Delta S4 dedi: El değiştirmeler fazla zincir emir koyabilirsin. Genişletmek için tıkla... Koydum.
Lancia Delta S4 dedi: El değiştirmeler fazla zincir emir koyabilirsin. Genişletmek için tıkla... Koydum.