yigit_alptekin08 Centipat Katılım 25 Ekim 2023 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #1 Odin'e halka arz Midas'tan alınıyor mu acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2024
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #2 yigit_alptekin08 dedi: Odin'e halka arz Midas'tan alınıyor mu acaba? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen katılıyordur listede ismini göremedim.Katılmayanları buradan bakabilirsiniz.
yigit_alptekin08 dedi: Odin'e halka arz Midas'tan alınıyor mu acaba? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen katılıyordur listede ismini göremedim.Katılmayanları buradan bakabilirsiniz.
BurakPalabiyikkk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 1.398 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #3 yigit_alptekin08 dedi: Odin'e halka arz Midas'tan alınıyor mu acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır alınamıyor. Sadece tamamı eşit dağıtım olanlar Midas'tan girebiliyor. Artemis Halı gibi.
yigit_alptekin08 dedi: Odin'e halka arz Midas'tan alınıyor mu acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır alınamıyor. Sadece tamamı eşit dağıtım olanlar Midas'tan girebiliyor. Artemis Halı gibi.
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #4 BurakPalabiyikkk dedi: Hayır alınamıyor. Sadece tamamı eşit dağıtım olanlar Midas'tan girebiliyor. Artemis Halı gibi. Genişletmek için tıkla... Yani borsada satış yöntemi ile olanlar galiba öyle anladım. Ben de öğrenmiş oldum teşekkürler hocam.
BurakPalabiyikkk dedi: Hayır alınamıyor. Sadece tamamı eşit dağıtım olanlar Midas'tan girebiliyor. Artemis Halı gibi. Genişletmek için tıkla... Yani borsada satış yöntemi ile olanlar galiba öyle anladım. Ben de öğrenmiş oldum teşekkürler hocam.
BurakPalabiyikkk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 1.398 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #5 mhmtkcbs dedi: Yani borsada satış yöntemi ile olanlar galiba öyle anladım. Ben de öğrenmiş oldum teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
mhmtkcbs dedi: Yani borsada satış yöntemi ile olanlar galiba öyle anladım. Ben de öğrenmiş oldum teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Evet hocam.