ODTÜ bilgisayar mühendisliği bölümü hakkında fikriniz nedir?

Merhaba @The Tribal Chief. ODTÜ (İngilizce) Bilgisayar Mühendisliği kazanılması en zor olan yerlerden biri. Geçen sene Dikey Geçiş Sınavında sadece Sayısal 2. si kazanabilmiş ama çok çalışarak, ve belki de Dikey Geçiş Sınavına birkaç kez girerek bir ihtimal Dikey Geçiş Sınavında o kadar büyük bir derece yapılabilir diye düşünüyorum.

Mühendislik fakültesi öğretim üyeleri de öğrencilerde boş adam değiller. Eşit ağırlık ve sözelcilerin yaptığı siyasetten dolayı emek veren bu insanlara bunlardan bir şey çıkmaz deyip kenara atamazsın.

Sorun bunu tetikleyen örgüt baglantili eğitim üyeleri. Yoksa öğrenci profili daha normal olurdu. Bir zamanlarin ruya okulunu ne hale çevirmişler.

Bu tür insanlar hep var sorundan kaçmak değil de mücadele etmek lazım
Bizim nesil maalesef fazla kolay etkilenmeye müsait hocam. Uzun zamandır giden ekonomik durum, amerikan propagandası vb. çok etkiledi. Geçen bir çocuk konu açmış. Amerikaya çöpçü olarak nasıl gidebilirim diyor. Üzücü açıkçası. Keşke ülke için uğraşsa daha çok kişi. Uğraşanların da önü kesilmese.

Odtü çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…