tacohub Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 991 Çözümler 8 Yer İzmir 15 Eylül 2018 #1 ODTÜ bilgisayar mühendisliği kazandım ilk tercihten fakat okul nasıl, bilgisi olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Eylül 2018
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2018 #2 Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden. Hele ki bilgisayar mühendisliği. Kendini geliştirirsen uzun yıllar çok iyi işler başarabilirsin. Hayırlı olsun.
Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden. Hele ki bilgisayar mühendisliği. Kendini geliştirirsen uzun yıllar çok iyi işler başarabilirsin. Hayırlı olsun.
Mr Meraklı Hectopat Katılım 13 Temmuz 2017 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2018 #3 Bu video yardımcı olur sanırım.
asum812 Kilopat Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 840 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2018 #4 Hayırlı uğurlu olsun Türkiye'nin en iyi devlet üniversitesindesiniz. Hem akademik hem de sosyal açıdan çok kaliteli bir yer. Fizik çimlerinin ve Devrim sahasının verdiği huzura hazır olun.
Hayırlı uğurlu olsun Türkiye'nin en iyi devlet üniversitesindesiniz. Hem akademik hem de sosyal açıdan çok kaliteli bir yer. Fizik çimlerinin ve Devrim sahasının verdiği huzura hazır olun.
Sardunya Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 452 Çözümler 2 28 Şubat 2024 #5 tacohub dedi: ODTÜ bilgisayar mühendisliği kazandım ilk tercihten fakat okul nasıl, bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Abi nasıl beğendin mi, say 1k ya değer mi ne diyorsun? Tavsiyen var mı?
tacohub dedi: ODTÜ bilgisayar mühendisliği kazandım ilk tercihten fakat okul nasıl, bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Abi nasıl beğendin mi, say 1k ya değer mi ne diyorsun? Tavsiyen var mı?
tacohub Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 991 Çözümler 8 Yer İzmir 24 Mart 2024 #6 Sardunya dedi: Abi nasıl beğendin mi, say 1k ya değer mi ne diyorsun? Tavsiyen var mı? Genişletmek için tıkla... Değer hocam, Türkiye'nin sayılı fakültelerinden ayrıca okul bitince sağlam bir diploman oluyor.
Sardunya dedi: Abi nasıl beğendin mi, say 1k ya değer mi ne diyorsun? Tavsiyen var mı? Genişletmek için tıkla... Değer hocam, Türkiye'nin sayılı fakültelerinden ayrıca okul bitince sağlam bir diploman oluyor.