ODTÜ fizik gelir mi?

omer2004

Femtopat
Daha fazla  
Geçen sene 21400 ile kapatan ODTÜ fizik kaça düşer. Fizik kontenjanları azaltılmamış. Ama tıp kontenjanları artmış. Mühendisliklerin bazılarının kontenjanları azalmış. Sıralamam 9.015 ODTÜ fizik gelir mi?

Geçen sene 21400 ile kapatan ODTÜ fizik kaça düşer. Fizik kontenjanları azaltılmamış. Ama tıp kontenjanları artmış. Mühendisliklerin bazılarının kontenjanları azalmış. Sıralamam 9.015 ODTÜ fizik gelir mi?

Çok rahat gelir diye düşünüyorum, bu sıralamalarda aşırı değişim olmaz muhtemelen 15k gibi bir şey olur.

Ben de öyle bir şey düşünüyorum ama bazı zibidiler içime kurt düşürdü ya. Teşekkür ederim cevap için.

Sağ olun hocam.

Bende tercih dönemindeyim şu kurt düşüren moralini bozan kişilerden uzak dur sadece motivasyonunu düşürüyorlar.

Merhaba @omer2004. Sayısal 9.015 sıralama ile ODTÜ (İngilizce) Fizik bölümünün gelme ihtimali oldukça yüksek görünüyor çünkü ODTÜ (İngilizce) Fizik genel olarak daha az yükselen bir bölüm olarak göze çarpıyor.

Merhaba @Erhan bey. Eğer yanlış hatırlamıyorsam siz de Sözelde güzel bir sıralama yapmıştınız, ve daha önce İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünü sormuştunuz sanırım. Moralinizi bozmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı