Geçen sene 21400 ile kapatan ODTÜ fizik kaça düşer. Fizik kontenjanları azaltılmamış. Ama tıp kontenjanları artmış. Mühendisliklerin bazılarının kontenjanları azalmış. Sıralamam 9.015 ODTÜ fizik gelir mi?
Çok rahat gelir diye düşünüyorum, bu sıralamalarda aşırı değişim olmaz muhtemelen 15k gibi bir şey olur.
Gelir diye düşünüyorum hocam.
Ben de öyle bir şey düşünüyorum ama bazı zibidiler içime kurt düşürdü ya. Teşekkür ederim cevap için.
Sağ olun hocam.
Bende tercih dönemindeyim şu kurt düşüren moralini bozan kişilerden uzak dur sadece motivasyonunu düşürüyorlar.
Gelir hocam keşke bana da odtü fizik gelseGeçen sene 21400 ile kapatan ODTÜ fizik kaça düşer. Fizik kontenjanları azaltılmamış. Ama tıp kontenjanları artmış. Mühendisliklerin bazılarının kontenjanları azalmış. Sıralamam 9.015 ODTÜ fizik gelir mi?
Sen kaç yaptınGelir hocam keşke bana da odtü fizik gelse![]()
Hocam kimya yüzünden sayısal seçmedim ama fiziğim çok iyiydi hayalimdi fizik mühendisi olmak ama maalesef bazı şeyler olmuyorSen kaç yaptın
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.