ODTÜ kimya yazılır mı?

Hangi marmaray duragina yakinsiniz hocam?

Yapilabilir ama yorar. Yenikapi ve Gebze Teknik arası 1 saat 10dk suruyor(deneyimle sabit) 20dk da otobüs deseniz 90dk. Arada gidilir ama günlük gidilmez bence. Ama İstanbulda iyi yer gelmiyorsa bence değer o fedakarlığa.
Hocam seneye bakacağım artık şu andan konuşmak erken ama herkes yorulursun diyor. Benim düşüncem ise haftanın her günü gitmeyeceğim için iyi olabilir ama emin değilim. Siz oranın yerlisi sayılırsınız deneyiminiz benden yüksektir diye sormak istedim, bir sorum olursa sizi tekrardan yakalarım zaten forumda , teşekkürler.

Merhaba @RepoxK. Öncelikle güzel bir derece yapmışsınız, hayırlı olsun. Sayısal 13.500 sıralama ile ODTÜ (İngilizce) Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği, ODTÜ (İngilizce) Matematik, ve ODTÜ (İngilizce) Endüstriyel Tasarım gibi alternatifler mevcutmuş. Bunun yanı sıra ODTÜ (İngilizce) Kimya bölümünün de güzel olduğunu düşünüyorum. Tercih yaptınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…