Emre333333 Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 169 7 Haziran 2024 #1 ODTÜ'de okuyorum. Öğrencilerin ODTÜ mail ile Windows 11 etkinlestirebilecegini duydum ama uzun zamandan beri yapmadım. Nasıl yapabilirim? Şu an kmc ile yapıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2024
ODTÜ'de okuyorum. Öğrencilerin ODTÜ mail ile Windows 11 etkinlestirebilecegini duydum ama uzun zamandan beri yapmadım. Nasıl yapabilirim? Şu an kmc ile yapıyorum.
TylerDurden26 Centipat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 135 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #2 Google'a edu maille giriş yaparak education sürümünü edinebilirsiniz hocam. Youtube'da adım adım gösteren detaylı videoları mevcut. Artı 0 Eksi
Google'a edu maille giriş yaparak education sürümünü edinebilirsiniz hocam. Youtube'da adım adım gösteren detaylı videoları mevcut.
Tipircikk Centipat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 244 Çözümler 1 7 Haziran 2024 #3 Bendede Bahçeşehir Öğrenci Epostam var bende böyle bir şeyden yararlanabilir miyimki? (Office uygulamaları falan var) Artı 0 Eksi
Bendede Bahçeşehir Öğrenci Epostam var bende böyle bir şeyden yararlanabilir miyimki? (Office uygulamaları falan var)
SIOBHAN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 7 Haziran 2024 #4 Hakkari Üniversitesi mail ile oluyor mu Artı 0 Eksi
TylerDurden26 Centipat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 135 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #5 Edu uzantılı mail olması yetiyor diye biliyorum. Bi' deneyin. Artı 0 Eksi
Tipircikk Centipat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 244 Çözümler 1 7 Haziran 2024 #6 TylerDurden26 dedi: Google'a edu maille giriş yaparak education sürümünü edinebilirsiniz hocam. Youtube'da adım adım gösteren detaylı videoları mevcut. Genişletmek için tıkla... Google ücretsiz olarak Edu sürümünü mü veriyor Win 11 için Artı 0 Eksi
TylerDurden26 dedi: Google'a edu maille giriş yaparak education sürümünü edinebilirsiniz hocam. Youtube'da adım adım gösteren detaylı videoları mevcut. Genişletmek için tıkla... Google ücretsiz olarak Edu sürümünü mü veriyor Win 11 için
M musti9784653 Kilopat Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 481 7 Haziran 2024 #7 Bende odtüdeyım. Artı 0 Eksi
TylerDurden26 Centipat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 135 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #8 Tipircikk dedi: Google ücretsiz olarak Edu sürümünü mü veriyor Win 11 için Genişletmek için tıkla... Ben Windows 10 edu sürümünü almıştım. musti9784653 dedi: Bende odtüdeyım. Genişletmek için tıkla... Bu başlıkta toplanacağız gibi duruyor. Artı 0 Eksi
Tipircikk dedi: Google ücretsiz olarak Edu sürümünü mü veriyor Win 11 için Genişletmek için tıkla... Ben Windows 10 edu sürümünü almıştım. musti9784653 dedi: Bende odtüdeyım. Genişletmek için tıkla... Bu başlıkta toplanacağız gibi duruyor.
Tipircikk Centipat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 244 Çözümler 1 7 Haziran 2024 #9 TylerDurden26 dedi: Ben Windows 10 edu sürümünü almıştım. Bu başlıkta toplanacağız gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Şöyle rehber olarak bir video var mı acaba ne yazsak çıkar? Düşünsenize aynı kampüsteler Artı 0 Eksi
TylerDurden26 dedi: Ben Windows 10 edu sürümünü almıştım. Bu başlıkta toplanacağız gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Şöyle rehber olarak bir video var mı acaba ne yazsak çıkar? Düşünsenize aynı kampüsteler
TylerDurden26 Centipat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 135 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #10 Tipircikk dedi: Şöyle rehber olarak bir video var mı acaba ne yazsak çıkar? Düşünsenize aynı kampüsteler Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Tipircikk dedi: Şöyle rehber olarak bir video var mı acaba ne yazsak çıkar? Düşünsenize aynı kampüsteler Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et