ODTÜ nasıl kazanılır?

Can T

Hectopat
Yer
Gözden uzak
Arkadaşlar çevremdekiler bana her zaman ODTÜ kazanman için günde 12 saat çalışman lazım falan diyorlar. Benim her zaman matematik ve fen dersim çok iyi olmuştur. Lise 2'yim şu an nasıl bir çalışmayla ODTÜ'yü kazanabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle hiçbir emeğin karşılığı, hiçbir zaman karşılıksız kalmaz dostum. Dünya şartları ne olursa olsun, hayat evren kurallarına göre ilerliyor. Çalış, iste ve sakın boynunu eğme, pes etme ve dimdik yürü o istediğin amaca. Ulaşınca göreceksin ki o aslında sadece iğnenin küçük bir ucuymuş. Daima ilerle.

Düzenli ders çalışman lazım, çok ders çalışmaktan ziyade çok ve verimli.

Bölüme göre değişir. Ben sınava gözüm kapalı girsem ODTÜ'de bir bölüme girebileceğimi biliyorum.

12 saat çalışmayı düzgün yapacak adam sayılıdır. Yapınca da en fazla 3 basamaklı sıralama yapar.

Sen otur, düzgünce çalış. Elinden geleni yaptıktan sonra üzüleceğin bir şey olmaz.

Arkadaşlar çevremdekiler bana her zaman ODTÜ kazanman için günde 12 saat çalışman lazım falan diyorlar. Benim her zaman matematik ve fen dersim çok iyi olmuştur. Lise 2'yim şu an nasıl bir çalışmayla ODTÜ'yü kazanabilirim?

Zeka seviyene bağlı olarak değişir illa 11 saat çalışırsan kazanamazsın diye bir şey yok diyelim ki dershaneye gidiyorsun okul 8 saat dershane 6 saat günde 12 saat nasıl çalışabilirsiniz düzenli ve çok çalış boş çalışma anlayarak çalış. Lise 2 de biraz daha hafif olabilir ama 3'e geçince tam asıl.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı