Üniversitede tarih bölümü okuyacağım ancak ODTÜ ve Ankara Üniversitesi arasında kaldım. Ankara üniversitesinde 17 ODTÜ'de ise sadece 6 profesör var sizce hangisinde okumalıyım? Ben biraz Ankara Üniversitesi taraftarıyım ancak sizin fikirlerinizi de dinlemek isterim.
ODTÜ en nihayetinde bir teknik okul ve tarih eğitimi tamamen İngilizce veriliyor. Yani tarih bölümü olarak ele alırsak Ankara DTCF bence daha uygun olur. Çok yakın bir arkadaşım ODTÜ istiyordu şimdi DTCF tarihte ve çok memnun şu an.
İkisi de güzel ama DTCF'nin (AÜ Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi) daha köklü olduğunu biliyorum. Ben AÜ tercih ederdim, ortam olarak da, eğitim olarak da.
İkisi de güzel ama Dtcf'nin (aü dil tarih ve coğrafya fakültesi) daha köklü olduğunu biliyorum. Ben aü tercih ederdim, ortam olarak da, eğitim olarak da.
ODTÜ en nihayetinde bir teknik okul ve tarih eğitimi tamamen İngilizce veriliyor. Yani tarih bölümü olarak ele alırsak Ankara dtcf bence daha uygun olur. Çok yakın bir arkadaşım ODTÜ istiyordu şimdi dtcf tarihte ve çok memnun şu an.
Hocam yapma Allah aşkına. Emin ol hukukta ne tipler var. Kendinle gurur duyarsın bu nasıl kazanmış diye. Hayalin ne ise onu yap bence. Zor diye kaçma. Şimdi matematik zor gelir yarın hayat zor gelir. Bence yine eşit ağırlıktan hazırlan ek olarak sos 2 kasarsın. En azından için rahat olur. Denemiştim dersin.
Hocam yapma Allah aşkına. Emin ol hukukta ne tipler var. Kendinle gurur duyarsın bu nasıl kazanmış diye. Hayalin ne ise onu yap bence. Zor diye kaçma. Şimdi matematik zor gelir yarın hayat zor gelir. Bence yine eşit ağırlıktan hazırlan ek olarak sos 2 kasarsın. En azından için rahat olur. Denemiştim dersin.