ODTÜ yazılım okunur mu?

hyko463

Picopat
Daha fazla  
KKTC ODTÜ yazılım okunur mu? Mezun bilgileri ve hocalar sayfada yazmıyor. Sizce yazılım müh tercih edilir mi? Edilirse ODTÜ mü yoksa Sakarya da mı edilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
KKTC ODTÜ yazılım okunur mu? Mezun bilgileri ve hocalar sayfada yazmıyor. Sizce yazılım müh tercih edilir mi? Edilirse ODTÜ mü yoksa Sakarya da mı edilir?

Zor bölümdür, bilginiz olsun. Okdukça zor. Bu sizin tercihinize kalmış. C# C++ uygulamalarından kodlar ile program yapmak HTML tabanlı web tasarlamak basit iş değildir. Bilgisayar programcılığı mezunuyum, yazılım mühendisliğinin 2 yıla sıkıştırılmış versiyonu. Kılpayı bölüm 2.cisi olarak mezun oldum. Ama bugün olsa farklı bölüm okurdum kişisel tercihim olarak.

Ya zorluğunda değilim açıkçası meraklıyım ve sıkılmadan yapabileceğimi düşünüyorum çünkü galiba bu işin ucu bucagi olmamasi hosuma gidiyor.peki iş imkanları nasıl bahsetme şansınız var mı

Ya zorluğunda değilim açıkçası meraklıyım ve sıkılmadan yapabileceğimi düşünüyorum çünkü galiba bu işin ucu bucagi olmamasi hosuma gidiyor.

Üniversitede son 6 ayımın günde 4,5 saatini bir program yazmaya adadım. Sıkılmam ve bu konuda iyi olabilirim diyorsanız tercih sizin. Sayısal ağırlıklı bir bölüm. Sakarya daha iyi olur. Kıbrıs'ın sıcağı sizi her gün duş almaya mecbur eder. Bu da önemli bir etken.

KKTC ODTÜ Yazılım Mühendisliği eğitimi oldukça zor ancak mezun olabilirsen iş imkanı açısından ciddi avantajları var. Hazırlık çok zor (gerçekten çok zor, ODTÜ KKTC'de okuyanların çoğu hazırlıktan 2 kere kalıyor ve 2 kere hazırlıktan kalırsan yatay geçiş ile başka üniversiteye gitmek zorunda kalıyorsun.) Akademik olarak da oldukça zor, Ankara'daki kampüsten akademisyenler geliyor ve aynı zorlukta sınav yapıyorlar. Eğer mezun olabilirsen çok iyi ancak zorluğunu bilerek tercih et edeceksen.

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim
KKTC ODTÜ Yazılım Mühendisliği eğitimi oldukça zor ancak mezun olabilirsen iş imkanı açısından ciddi avantajları var. Hazırlık çok zor (gerçekten çok zor, ODTÜ KKTC'de okuyanların çoğu hazırlıktan 2 kere kalıyor ve 2 kere hazırlıktan kalırsan yatay geçiş ile başka üniversiteye gitmek zorunda kalıyorsun.) Akademik olarak da oldukça zor, Ankara'daki kampüsten akademisyenler geliyor ve aynı zorlukta sınav yapıyorlar. Eğer mezun olabilirsen çok iyi ancak zorluğunu bilerek tercih et edeceksen.
Bilgilendirme için çok teşekkür ederimm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı