Starlink_0
Hectopat
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Bu yazıyı gören ODTÜ'lüler okulu bırakmaya, öğrenciler ODTÜ'yü tercih etmemeye başladı. Geçtiğimiz 10 dakika içerisinde Kimya bölümünün boşaldığını öğrendim.
Hocam ben Atatürk fen lisesinde okudum turkiyenin sayılı liselerinden birisi fakat hocalari leş gibiydi. Bu tarz yerlerde basarinin sebebi çoğu zaman öğrenci kimliğidir. Sadece ilk binden ogrenci alirsan başarı kacinilmaz gibi.ODTÜ'deki mezuniyet törenleri bir gelenektir. Bunca süredir gele gelen, öğrencilerin mezuniyet töreninde kendi fikirlerini belirtmesi içindir. ODTÜ'deki rektör ve buna karşı olmayan hocalar hariç geri kalan herkesin kafası gayet yerinde ve sağlam siz onu merak etmeyin. Ayrıca dediğiniz fikir aşılama vb durumları olsa bu okul nasıl Dünya sıralamasında en iyi üniversitelere girecek? Sonuç olarak bir eğitim kalitesi sunmanız gerekiyor ve bu da denetleniyor. Son değişen hocalarını bilmiyorum ama eskilerden kalan hocalar gayet de bu kaliteyi en üst düzeyde sağlıyor ve zaten üniversite de yeni değişiklikler ile Dünya sıralamasında geriledi. Bunu da ayrıca not düşmek isterim. Sonuç olarak, her üniversitede siyaset dönüyor çünkü insanların siyasi fikri var doğru ama ODTÜ bu fikirlerin en açık ve özgür ifade edildiği bir yer iken orayı da fikir hapishanesine dahil ettiler. İnsanların fikri vardır ve bunu da ifade etme hakkına sahiptir. Buna sevin veya sevmeyin fark etmez ama herkes birbirinin fikrine saygı duymak zorundadır. Yazıyı da Mustafa Kemal Atatürk'ün bir sözü ile bitirmek isterim. Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasî bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. Saygılar. #devrim
Bunu belirttim zaten Boğaziçinde de benzer olaylar olmuştu ama odtude abartıldığıni dusunuyorumÇoğu üniversitede siyaset dönüyor. ODTÜ'ye has bir şey değil.
Bunu belirttim zaten Boğaziçinde de benzer olaylar olmuştu ama odtude abartıldığıni dusunuyorumÇoğu üniversitede siyaset dönüyor. ODTÜ'ye has bir şey değil.
Yaziyi okursanız amacimin fikir alışverişi yapmak olduğunu anlarsınız. Basit bir espriden önce okumanizi oneririm.Bu yazıyı gören ODTÜ'lüler okulu bırakmaya, öğrenciler ODTÜ'yü tercih etmemeye başladı. Geçtiğimiz 10 dakika içerisinde Kimya bölümünün boşaldığını öğrendim.
Hocam ben Atatürk fen lisesinde okudum Türkiye'nin sayılı liselerinden birisi fakat hocalari leş gibiydi. Bu tarz yerlerde basarinin sebebi çoğu zaman öğrenci kimliğidir. Sadece ilk binden ogrenci alirsan başarı kacinilmaz gibi.
Bunu belirttim zaten Boğaziçinde de benzer olaylar olmuştu ama odtude abartıldığıni dusunuyorumÇoğu üniversitede siyaset dönüyor. ODTÜ'ye has bir şey değil.
Yaziyi okursanız amacimin fikir alışverişi yapmak olduğunu anlarsınız. Basit bir espriden önce okumanizi oneririm.Bu yazıyı gören ODTÜ'lüler okulu bırakmaya, öğrenciler ODTÜ'yü tercih etmemeye başladı. Geçtiğimiz 10 dakika içerisinde Kimya bölümünün boşaldığını öğrendim.
Yksye bu sene girdim hocam tercih yapacağız daha Ankara Universitesi diye umit ediyorum. Siralamam yetiyor.Siz hangi üniversitede okuyorsunuz?
Bunu belirttim zaten Boğaziçinde de benzer olaylar olmuştu ama ODTÜ'de abartıldığıni dusunuyorum
Yaziyi okursanız amacimin fikir alışverişi yapmak olduğunu anlarsınız. Basit bir espriden önce okumanizi oneririm.
YKS'ye bu sene girdim hocam tercih yapacağız daha Ankara Universitesi diye umit ediyorum. Siralamam yetiyor.
Tabii ki istisnalar olur ama ben genel olarak bahsediyorum. ODTU yillardir hayalim olan bir yerdi. Tabii küçükken siyasettir şudur budur hic anlamazdim. Büyüdükçe farklı yuzunu de görüyor insan. Cok zeki cok basarili cocuklarin oraya gidip o fikri benimsemeleri üzücü geliyor biraz. Ama bu benim kendi fikrkm sadece.Hocam her zaman öyle olmuyor o. Kendi memleketimde benim lisemden daha yüksek puanla alan bir fen lisesi vardı, yeni açılmıştı. Hatta ilk sene millet oraya çocuğunu göndermek için çırpınoyordu. Biz Anadolu lisesi olduğumuz halde YKS'de çok daha iyi bir perfornans sergiledik.
Bilgisayar MühendisliğiHangi bölüm hocam?
Şimdi siz Atatürk fendemişsiniz. Gerçekten yüksek bir başarı bunun için tebrik ederim ama akrabalarım arasında 3 kişi ODTÜ mezunu birisi olarak ben eski zaman üzerine konuşuyorum ve onların anlattıklarına göre. İlk binden öğrenci alırsanız da başarı kaçınılmaz hemen hemen doğru ama Galatasaray ve kendi listenize bakın. Hiç mi başarısız kimse yok? Buradaki öğrencilerin azmi tamam ama öğretmen bir şey öğretmiyor/öğretemiyor ise öğrenci azmi ile de bir yere kadar gelir. Ayrıca burada sorgulanması gereken yer bu kadar yazdığım yer arasından bu kısım değil bence fikirlerin önünün kapatılmaya çalışması durumu.Hocam ben Atatürk fen lisesinde okudum turkiyenin sayılı liselerinden birisi fakat hocalari leş gibiydi. Bu tarz yerlerde basarinin sebebi çoğu zaman öğrenci kimliğidir. Sadece ilk binden ogrenci alirsan başarı kacinilmaz gibi.
Sence bu yazıyı yazan birinin üniversitede okuma ihtimali kaç?Siz hangi üniversitede okuyorsunuz?
Ciddi ciddi yazarız elbette.Yaziyi okursanız amacimin fikir alışverişi yapmak olduğunu anlarsınız. Basit bir espriden önce okumanizi oneririm.